banner388

Cenk İşler'den Samsunspor Hakkında Flaş Açıklamalar

Futbol hayatına Samsunspor'da başlayan Samsunlu futbolcu Cenk İşler, Samsunspor'dan ayrılışı hakkında bakın neler söyledi.

Cenk İşler'den Samsunspor Hakkında Flaş Açıklamalar

Futbol hayatına Samsunspor'da başlayan Samsunlu futbolcu Cenk İşler, Samsunspor'dan ayrılışı hakkında bakın neler söyledi.

27 Ekim 2016 Perşembe 15:16
Cenk İşler'den Samsunspor Hakkında Flaş Açıklamalar

Aslen Samsunlu olan ve futbol hayatına Samsunspor ile başlayan Cenk İşler, katıldığı bir TV programında Samsunspor ve Samsunspor 'dan ayrılışı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte başarılı oyuncunun o açıklamaları:
"Samsunspor'un bende yeri ayrı, orda tanındım, orada yıldızım parladı.3 büyüklerden transfer teklifleri almaya başladım. Ama gidişim iyi olmadı. Ben Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş hesaplarken kendimi bir anda Adanaspor'da buldum."

İşler, Instagram hesabından da şöyle bir paylaşımda bulundu:
"Samsunspor'dan ayrılış hikayemi bilmeyenler vardır belkide...!! Söz konusu Samsunspor'un geleceği olunca biz futbolcular yapmıştır en büyük fedakarlıkları, kulübümüze kazandıran da bizler en iyi temsil eden de bizler olduk, bilmem anlatabildim mi" 


Cenk İşler Kimdir?

1974 yılında Köln/ Almanya'da doğan aslen Samsunlu olan Cenk İşler, futbol hayatına 1992-93 sezonunda Samsunspor'da başladı ve oynadığı 112 maçta 35 gol attı.1999'da 2.5 milyon dolar karşılığında Adanaspor'a transfer olan İşler, 2009-2010 sezonunda Manisaspor'dan Kasımpaşa'ya transfer oldu.

2010-11 sezonu başında ise Galip Asal'ın desteğiyle Kasımpaşa'dan tekrar Samsunspor'a transfer olan başarılı futbolcu, 2010-11 sezonu ara transfer döneminde Bucaspor'a transfer olup Süper Lig'e dönmdü ve Süper Lig'de attığı 137 golle faal oyuncular arasında en golcü futbolcu konumuna girmiştir. 100'ler kulübüne girebilen ender futbolculardan biri olan Cenk İşler, 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde daha önce formasini giydiği Kasımpaşa'ya transfer oldu, burada 4 maçta forma giydikten sonra  2012-13 sezonu öncesinde futbolu bırakmıştır.

Son Güncelleme: 27.10.2016 15:34
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporCenk Işler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.