banner388

Başkan Tutu İstifalarını İstedi

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, oynanamayan Ümraniyespor maçı sonrasında, altyapıdan birçok yetkili ve antrenörün istifasını istedi.

Başkan Tutu İstifalarını İstedi

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, oynanamayan Ümraniyespor maçı sonrasında, altyapıdan birçok yetkili ve antrenörün istifasını istedi.

05 Aralık 2016 Pazartesi 14:07
Başkan Tutu İstifalarını İstedi

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'nun U21 Liginde 3 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 13.00’da oynanması öngörülen ancak oynanamayan Ümraniyespor-Samsunspor maçı sonrasında, altyapıdan bir çok yetkili ve antrenörün istifasını istediği, bugünkü toplantıyla bu duruma açıklık getireceği öğrenildi

Samsunspor'da, cumartesi günü U-21 Liginde oynanması gereken Ümraniyespor maçında henüz lisansı yetişmeyen U-21 Takımı teknik sorumlusu Ali Buçan'ın, maça eski teknik sorumlu Recep Sermet Boyar'ın kartıyla çıkmak istemesi üzerine müsabaka hakemi Batuhan Bayar da büyük bir hataya imza atıp karşılaşmayı tatil etmişti. U-21 Ligi statüsüne göre kulüp adına bir yetkili olmasa bile, takım kaptanı esame listesini imzalayabiliyor ve karşılaşma oynanabiliyordu, federasyonun maçı tekrar oynatması bekleniyor. Samsunspor'dan konu hakkında yapılan resmi açıklama ise şu şekilde oldu:

PFDK'LIK OLDULAR
Yaşananlar sonrasında Samsunspor hakkında 'sahte lisanslı antrenör bulundurmak', karşılaşmanın hakemi Batuhan Bayar hakkında, 'koşulları oluşmuş bir maçı oynatmamak', Ali Buçan hakkında, 'başka teknik sorumlunun lisansıyla maça çıkmak', Recep Sermet Boyar hakkında ise, 'lisansını başkalarına kullandırmak' suçundan PFDK'ya sevkedilecek.

Bu gelişmeler sonrasında Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, altyapıda bir çok yetkili ve antrenörün istifasını istedi ve  Başkan Tutu'nun bugün basın toplantısıyla hem yaşananları, hem de istifa eden isimleri açıklaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Gazetesi / Selçuk Kaya

Son Güncelleme: 06.12.2016 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.