banner388

Taraftar desteğini arkasına alarak başlayan Samsunspor ilk bölümde rakip takımın sahasında etkili olmaya çalıştı. Gerçekleştirdiği hücum oyununu kısır pozisyonlar bularak eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Antep belediye  takımı ise oyunu kontrollü oynayarak sahada boş yer bırakmayarak kontra ataklar bulmaya çalışsa da etkili olamadığını çok açık ve net gördük. İlk yarıda 11 kişi neredeyse defans yaptı diyebiliriz. Antep takımının geliştirdiği takım halinde bir pozisyon bulamadan ilk yarıyı bitirdiler. Gereksiz faullerde oyunu durduran hakemde maçın ilk yarısının temposuz geçmesine sebebiyet vermiştir.

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Samsunspor teknik direktörü Osman Özköylü, Lumu'yu çıkarak Kevin Brandsı sahaya sürse de oyuna pek etkisi olmadı gelişen nadir pozisyonlarda sonuç çıkmayınca her iki takımda beraberliğe razı oldu ve 6 puanlık karşılaşmada kazanan çıkmadı. Kazanan ise Büyük Samsunspor taraftarının 1 hafta önceden hazırlık yaptığı yeni bir halka eklediği, çift taraflı koreografisi karşılaşmaya damga vurdu ve Türkiye'de sosyal medya paylaşımlarında  en önde yer alarak kentimize bir kez daha gurur kaynağını yaşatmışlardır, imzalarını atarak göstermişlerdir. Şunu unutmamak gerek ki Samsunspor taraftarı iyi günde ve kötü günde takımına tam destek göstermiştir. Moralleri bozmadan lig sonuna kadar aynı anlayışla, aynı mücadele ile  aynı coşkuyla tribündeki yerimizi almamız gerekiyor. Güzel günlere yürümemiz için bu gayelerimizle yolumuzda devam etmeliyiz. Çünkü başka bir Samsunspor'umuz yok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.