banner388
banner390
banner410
banner408

Yusuf Ziya Yılmaz: 'Bizi ham yapacaklar'

SAMGİAD tarafından düzenlenen 5. dönem ilk iş yemeğinde konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ekonomimizi büyütmeye mecburuz, yoksa bizi ham yaparlar" dedi.

banner269

Yusuf Ziya Yılmaz: 'Bizi ham yapacaklar'

SAMGİAD tarafından düzenlenen 5. dönem ilk iş yemeğinde konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ekonomimizi büyütmeye mecburuz, yoksa bizi ham yaparlar" dedi.

30 Eylül 2016 Cuma 11:29
Yusuf Ziya Yılmaz: 'Bizi ham yapacaklar'

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) tarafından düzenlenen 5. dönem ilk iş yemeğinde genç işadamlarına seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu coğrafyada ayakta kalabilmek için mutlaka güçlü bir ülke olmalıyız, güçlenmemizden korkanlar ülkemizin önüne engel olmak istedi ama çok şükür başaramadılar. Güçlü bir ülkenin gücünü oluşturan güçlerin başını ekonomik dinamikler oluşturur ve bu dinamikleri de girişimciler sağlar, bu nedenle de  sizleri çok önemsiyorum ve yaptığınız işe de yürekten inanıyorum. Ne olur verimli olun, yani ne iş yaparsanız yapın kurban olayım iyi iş yapın, kaliteli iş yapın. Hayata yeni başlıyorsunuz, bu nedenle de iyi iş yapmak hedefiniz olsun." dedi.

“Bizi ham yapacaklar”

Bafra ve Çarşamba Ovalarının çok verimli olduğunu 'taşı eksen biter' sözleriyle ifade eden Yılmaz, "Geçenlerde helikopterle Bafra ve Çarşamba Ovalarımızı gezdim ve Bafra Ovası pırıl pırıl olmuş. Bafra Ovasında sınırlar, kanaletler, köyler arasındaki ulaşım aksları bir haritayı önüne alacağınız şekilde düzenlenmişse de o düzen Çarşamba Ovasında kaybolmuş. Çarşamba Ovası söğüt ormanından, kavak ormanından geçilmiyor, ne hali varsa görsün dercesine kötü düzenlenmiş. Ekonomimizi büyütmeye mecburuz, yoksa bizi ham yaparlar. 15 Temmuz ham yapma girişimiydi ve başaramadılar. Bu nedenle ekonomimizi büyütüp, güçlü ve zengin olmamız gerekiyor. Bunun için de daha fazla çalışmalı ve verimli olmalıyız. Bu coğrafyada güçlü olmayanın işi zor. Samsun ve ülkemiz için yapacağınız her hayırlı işte bir belediye başkanı olarak daima dağ gibi arkanızdayım ve yaptığımız her şeyi bir kenara bırakır size destek oluruz. Hangi siyasete hangi düşünceye angaje olursanız olun, Samsun ile ilgili ülkemiz ile ilgili yapacağınız olaya o düşünceleri karıştırmayın." diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.09.2016 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.