banner388

"Yılsonu Karma Resim Sergisi" Açıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı "Yılsonu Karma Resim Sergisi" açıldı.

"Yılsonu Karma Resim Sergisi" Açıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı "Yılsonu Karma Resim Sergisi" açıldı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 20:36
"Yılsonu Karma Resim Sergisi" Açıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi’nin desteğiyle düzenlenen, Samsunlu sanatseverlerin ücretsiz misafir olabileceği Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü’nde Şef Kemal Özen öncülüğünde çalışmalarını devam ettiren 32 kursiyerin yaklaşık 6 aylık çalışma neticesinde açılan Yılsonu Karma Resim Sergisi’nde 62 eser yer almakta. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sergi Salonu’nda düzenlenen sergiye Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Çamaş, kursiyerler ve çok sayıda davetli iştirak etti.

"SAMSUN GELİŞMİŞLİK ÖRNEKLERİNİ GÖSTEREN BİR ŞEHİR"
Açılıştan önce bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Çamaş, "Sanatın bütün dallarının insanın yüreğine giden yolda önemli adımlar diye düşünüyorum. Bir şehrin medeniyetlik ölçütü, gelişmişlik ölçütü, şüphesiz fiziki mekanlarının insan hayatını kolaylaştırıcı konforların üst düzeyde olmasıyla doğru orantılıdır. O mekanlardan yararlanan insanların sanatla uğraşması, şiirle uğraşması, edebiyatla uğraşması toplumun önüne geçebilecek bir takım figürleri kendine destek edinebilmesi çok önemlidir diye düşünüyorum. Samsun gelişmişlik örneklerini gösteren bir şehir. Ama bu şehrin diğer bir özelliği var ve bununla gurur duyabiliriz. Kendi ölçeğiyle diğer şehirlerle kıyaslandığı zaman sanatsal alt yapısının en yüksek ve en yoğun olduğu bir şehirde yaşıyoruz" açıklamalarında bulundu.
Birçok çeşit teknik ve görsel ifade biçimi kullanılarak oluşturulan Karma Resim Sergisi 4 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.

Son Güncelleme: 30.05.2016 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.