banner388
banner390
banner410
banner408

YEDAŞ’tan alt yapıya yatırım

YEDAŞ yapmış olduğu çalışmalarla şebeke yönetim merkezleri oluşturdu

banner269

YEDAŞ’tan alt yapıya yatırım

YEDAŞ yapmış olduğu çalışmalarla şebeke yönetim merkezleri oluşturdu

24 Nisan 2017 Pazartesi 12:39
YEDAŞ’tan alt yapıya yatırım

Samsun Haber - Şebeke yönetim merkezleri oluşturarak iyi hizmeti sunmak, müşteri memnuniyetini en üste çıkarmak hedeflenirken alt yapının daha da iyi bir şekilde kullanılmasının yolu amaçlandı.

Teorik ve uygulamalı eğitimler verildi

Sahayı yakından tanıyan ekibe uygulamalı ve teorik olmak üzere eğitimler verilirken aynı zamanda SCADA, GIS, OSOS, SAP/PM, Smart Feeder üzerinden gelen veriler değerlendirilerek arıza yaşanan bir bölgeye saha ekiplerinin anında müdahalesi gerçekleşmesi için şebeke yönetim operatörleri hizmet vermeye başladı.

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk yaptığı açıklamada, “Uygulamalarımıza dahil ettiğimiz teknolojik sistemlere ulaşan bilgileri ilişkilendirip etkin kullanarak müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle her ilin saha arıza ekiplerinden, şebekeyi tanıyan, liderlik vasfı gelişmiş 50 çalışana, 4000 saat, SAP/PM, SCADA, GIS, OSOS, Smart Feeder kullanımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler gerçekleştirdik. İzleme sistemlerimizden gelen verilerin, nitelikleri, entegre çalışma sistemleri hakkında detaylı bilgileri paylaştık. 

Müşteri memnuniyeti ve operasyonel verimlilik 

Simülasyon üzerinden örnek vakaları değerlendirdik. Nisan ayı itibariyle Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop illerinde 7/24 sürekli hizmet vermeye başlayan şebeke yönetim operatörleri (dispatcher) izleme sistemleri üzerinden ulaşan bilgileri anlık değerlendirerek arızayı tespit ediyor. İlgili lokasyonu harita üzerinden detaylı bir şekilde belirleyerek, en yakın ekibi, arızanın giderilmesi amacıyla bölgeye yönlendiriyor. Müşteri arıza bildirimlerinden bağımsız; izleme sistemlerinden, gerçek zamanlı ulaşan bilgiye dayanarak hızlı aksiyon alınması, hem müşteri memnuniyetini hem de operasyonel verimliliği beraberinde getiriyor” dedi
 

Son Güncelleme: 24.04.2017 12:44
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberYedaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2017-04-24 18:41:43

hırsızlarrr