banner388

Yaşar Doğu'nun Memleketinden Yeni Şampiyonlar

Efsane güreşçi Yaşar Doğu'nun memleketi Kavak ilçesinden bu kez yine Avrupa şampiyonu tekvandocular çıktı. 

Yaşar Doğu'nun Memleketinden Yeni Şampiyonlar

Efsane güreşçi Yaşar Doğu'nun memleketi Kavak ilçesinden bu kez yine Avrupa şampiyonu tekvandocular çıktı. 

06 Ekim 2016 Perşembe 16:20
Yaşar Doğu'nun Memleketinden Yeni Şampiyonlar

Tekvandoda madalya kazanan sporcuları makamında ağırlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçenin ve ülkenin adını Avrupa'ya duyuran şampiyon sporculara altın hediye ederek,  Bayrağımızı Avrupa’da dalgalandıran hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Avrupa’da ve Türkiye'de birincilikle ilçemizin adını Türkiye'ye ve Avrupa'ya duyuran sporcularımızı canı gönülden kutlarken onların bu başarısında çok büyük katkısı olan antrenörleri Nazım Demirci'ye de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu tekvandocu Arslan Demir, Şubat 2016'daki Kulüpler Avrupa Şampiyonası'nda 57 kilogramda birinci oldu. Demir, 30 Mayıs-4 Haziran tarihlerinde yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 53 kilogramda Türkiye birincisi oldu ve  Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından Romanya’nın başkenti Bükreş’te 8-11 Eylül 2016 tarihinde düzenlenen Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda 40 ülkeden 412 sporcunun katıldığı müsabakalarda 53 kilogramda Avrupa üçüncüsü oldu.

Yine 30 Mayıs-4 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü öğrencisi Kavaklı tekvando sporcusu Duygu Şakar 37 kilogramda Türkiye üçüncüsü olurken 2017 Şubat ayında yapılacak olan Uluslararası Tekvando Şampiyonası’nda milli takım adına yarışacak.

Son Güncelleme: 06.10.2016 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.