banner388
banner390
banner410
banner408

Vicdansız Sürücü Yakalandı

Dün Samsun'da yaşlı bir kadına çarpıp, ölümüne sebep olan sonrasında da kaçan vicdansız sürücü Amasya'da yakalandı.

banner269

Vicdansız Sürücü Yakalandı

Dün Samsun'da yaşlı bir kadına çarpıp, ölümüne sebep olan sonrasında da kaçan vicdansız sürücü Amasya'da yakalandı.

09 Aralık 2016 Cuma 16:40
Vicdansız Sürücü Yakalandı

Dün öğlen saatlerinde Samsun'un Tekkeköy ilçesinin Kirazlık Mahallesi Bayraktar Caddesinde meydana gelen olayda, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen tanker, 69 yaşındaki yaya Fatma Uzunoğlu adlı kadına çarparak olay yerinde ölümüne sebep oldu ve tanker sürücüsü aracıyla birlikte hemen olay mahalinden kaçtı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri iş yerleri ve MOBESE kameralarını inceledi ve kazaya sebep olan tankerin 05 DM 690 plakalı olduğunu belirledi. Daha sonra harekete geçen ekipler,  sürücüyü Amasya'nın Merzifon ilçesinde yakalayıp, gözaltına alarak Samsun'a getirdiler.

46 yaşındaki tanker sürücü Mehmet Ç., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosundaki sorgusu sonrasında bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından ifadesi alınıp, tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Mehmet Ç., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 12.12.2016 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2016-12-09 21:11:00

Samsun Atatürk bulvarında ;Atakum-Atakent-üniversite ana yolda ve taflan yolunda ; Hertürlü trafik kuralı ihlal ediliyor.Makas atmak,yakın takip sıkıştırma,kırmızı ışıkta geçmek ve anlık yarışlar!sn. Yetkililer lütfen yeni,işe yarar tedbirler alın!