banner388

Vezirköprü'de Şehitler İçin Anma Programı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen programda şehitler anıldı.

Vezirköprü'de Şehitler İçin Anma Programı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen programda şehitler anıldı.

22 Kasım 2016 Salı 10:03
Vezirköprü'de Şehitler İçin Anma Programı

Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda konuşmacı olarak İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’da yer aldı. Ayrıca etkinlikte İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arsalan, İlçe Müftü Vekili Mustafa Oguz, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, daire amir ve müdürleri, muhtarlar, öğretmenler imamlar ve çok sayıda vatandaş yer aldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı. Konferansta konuşmacı olarak yer alan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Hz. Ali ve Hz. Osman dönemindeki fitnelere ve ihanetlere vurgu yaparak, Çanakkale Zaferi ve Türk milletinin kahramanlıklarını anlattı. Veziköprülü vatandaşlar bu tarz programların ilçede daha sık yapılmasını istediler.

Son Güncelleme: 24.11.2016 08:59
Anahtar Kelimeler:
şehitSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.