banner388

Vali Ve Başkan Bahçeşehir Koleji'nde

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel’in düzenlemiş olduğu iftara katıldı.

Vali Ve Başkan Bahçeşehir Koleji'nde

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel’in düzenlemiş olduğu iftara katıldı.

29 Haziran 2016 Çarşamba 13:34
Vali Ve Başkan Bahçeşehir Koleji'nde

 
Çakallı Han’da düzenlenen iftar yemeğine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz ve Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Murat Özer, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal ile iş adamları ve davetliler katılım gösterdi.İftar sırasında davetlilere teşekkür eden Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, “Bu akşam ki, iftar yemeğimizi bu güzel mütevazi mekanda vermekten çok mutlu oldum. Burası gerçekden çok hoşuma gitti, çok da duygulandım. Böyle güzel tarihi eserleri onarıp eski haline getirmek gerçekten de harika oluyor. Ben ilk olarak Sayın Valimize ve Sayın Belediye Başkanımıza böyle yerleri kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu akşam iftarımıza katılım gösterdiğiniz için siz değerli dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Burada sizlere bir de müjdeyi vermek istiyorum. Bu sene Samsun’da 4. Fen ve Teknoloji Lisesinin açılışını yapıyoruz. Hepinize iyi akşamlar ve iyi bayramlar diliyorum ve katılımlarınızdan dolayı da herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Herkesin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu güzel mekanda sizler ile beraber olup Ramazan’ın muhteşemliğini birlikte hissettik. İnşallah daha nice güzel Ramazan akşamlarında böyle beraber oluruz. Enver Bey’in Samsun’a yönelik görüşleri, eskiden beri olumlu ve çok samimiydi. Şehrimize yatırım yapmak konusunda her zaman motiveydi. Bizimle olan dostluğu da güveniyorum ki bu motivasyona katkı sağladı. Bu dostluğu yatırımları ile geleceğe bağladı. Biz de Enver Bey’in dostluğu ile gurur duyuyoruz. O bakımdan kendisinin Samsun’a yapmış olacağı her türlü yatırıma, dostumuzun iş yapma kabiliyetine yönelik önünün açılması fırsatı gibi değerlendiriyorum. Kolejden hocalarımız da aramızda. Tüm Bahçeşehir okulları personelinin yaklaşan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.Vali İbrahim Şahin ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Bahçeşehir Koleji gibi bir müessesenin uzantısının Samsun’da bulunması gerçekten çok sevindirici.Çünkü Bahçeşehir Eğitim Kurumları Türkiye sınırları ötesine geçti ve buna bakılarak bu artık Türkiye’nin bir başarısı olduğu ve uluslararası marka olmaya başladığını söyleyebiliriz. Bundan dolayı gururluyuz ve kendilerini kutluyorum. Bahçeşehir Eğitim Kurumları öğrencilere çok iyi bir eğitim vermektedir. Bahçeşehir Eğitim Kurumlarına ait olan 4. Fen ve Teknoloji Lisesi’nin Samsun’da açılacak olması ise bizi heyecanlandırdı. Biz kamu ile özel sektörü yarıştırmak durumundayız. Ayrıyetten devlet bina yapmaktan kurtulmalıdır. Devlet daha iyi eğitim verme ile ilgili kafa yormalıdır. Belki öğretmenleri daha iyi yetiştirmeli veya öğrencilerin daha iyi yetiştirilmesi için çaba gösterilmelidir. Bırakın parası olan özel sektördeki insanlar binalar yapsınlar. Eğitim müesseselerinde eğitimlerini devam ettirsinler. Onun için bu noktada biraz zihinsel bir değişime ya da dönüşüme ihtiyacımızın olduğunu da burada belirtmek istiyorum. Ben hepinize afiyet olsun demek istiyorum. Hepinizi sevgi ile, saygı ile ve muhabbetle selamlıyorum.” TRT Sanatçısı Yaprak Sayar İftar yemeğinin ardından davetlilere mini bir konser verdi.

Son Güncelleme: 29.06.2016 13:39
Anahtar Kelimeler:
YönetimValisiBelediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.