banner388

Vali Şahin Projeye Hayran Kaldı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Atakum Belediyesinin Köy Konakları projesine hayran kaldı.

Vali Şahin Projeye Hayran Kaldı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Atakum Belediyesinin Köy Konakları projesine hayran kaldı.

11 Kasım 2016 Cuma 11:50
Vali Şahin Projeye Hayran Kaldı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile beraber Şenyurt Mahallesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını ve Akalan Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Akalan Köy Konağını inceledi ve bu çalışmalarından dolayı Başkan Taşçı’yı tebrik etti.

Atakum Belediyesinin çalışmalarını yakından takip eden ve özellikle de köy konakları projesini çok beğendiğini belirten Vali Şahin, “ Atakum Belediyesinin başarılı çalışması Köy Konakları, yöresel kültürlerimizin korunması ve yaşatılması açısından çok önemli bir örnektir” dedi.

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde kapsamlı bir hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Köy Konakları, Örnek Köy gibi çalışmalarımızla Atakum'un üst bölgelerine yoğun bir şekilde hizmet vermekteyiz. Bu mahallelerimizi çamurlu yollardan kurtardık. Durmadan devam eden bu çalışmalarımızın Sayın Valimizin takdirini alması bizleri mutlu etti. Vatandaşlarımızdan da aldığımız olumlu tepkilerle daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.