banner388
banner390
banner410
banner408

TÜYAP Samsun Ekibi Başarısını Kutladı

TÜYAP Fuarcılık Bölge Müdürü Server Serçer, başarılı fuarlara imza attıklarını, bu yıl yaptıkları fuarlarla profesyonel kitle ile stant açan firmaları buluşturduklarını söyledi.

banner269

TÜYAP Samsun Ekibi Başarısını Kutladı

TÜYAP Fuarcılık Bölge Müdürü Server Serçer, başarılı fuarlara imza attıklarını, bu yıl yaptıkları fuarlarla profesyonel kitle ile stant açan firmaları buluşturduklarını söyledi.

27 Mart 2017 Pazartesi 12:01
TÜYAP Samsun Ekibi Başarısını Kutladı

Samsun HaberSamsun’da 2017 yılının 4’üncü fuarı olan “Samsun İnşaat Fuarı 2017” dün sona erdi. Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) tarafından 2017 yılı içerisinde Samsun’da sırasıyla “Samsun EV’leniyoruz 2017”, “Karadeniz 3. Kitap Fuarı”, “Samsun 2. Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı” ve son olarak da “Samsun İnşaat Fuarı 2017” fuarı ile 3 ayda 4 fuar yaptı.

Fuarlarımızla Yurtdışı Ziyaretçi Rekoru Kırdık

Fuarlar hakkında bilgi veren ve TÜYAP Samsun ekibinin başarısını kutlayan TÜYAP Fuarcılık Bölge Müdürü Server Serçer, “Samsun TÜYAP olarak 3’üncü İnşaat Fuarımızı gerçekleştirdik. Başarılı bir fuara imza attık. Samsun TÜYAP ekibi olarak herkesi tebrik ediyorum. Gerçekten çok aktif, dinamik ve verimli fuar oldu. Bu yıl yaptığımız fuarların tamamı gibi çok iyi ziyaretçilerle, profesyonel kitle ile stant açan firmalarımızı buluşturduk. Yurtdışı ziyaretçi rekoru kırdık. Şimdiye kadar gelmeyen yeni yeni birçok şehirden ve ülkeden profesyoneller fuarımıza geldi. Bir ihtisas fuarı olarak iş bağlantıları gerçekleştirdik. Hem yurtdışı, hem de yurtiçi ile iş bağlantıları gerçekleştirildi. Tanıtım, pazarlama, satış, duyuru ve teknik altyapıdan tutun fuarın organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyoruz” dedi.

İşadamlarımıza Büyük Kazançlar Sağlayacak Fuarlar Yapacağız

Yeni fuarlara yeni projelerle imza atacaklarını ifade eden Serçer, “Yeni fuarlarla ilgili şimdiden çalışmalara başladık. TÜYAP Samsun önümüzdeki aylardan itibaren çok kapsamlı fuar çalışmalarına sahne olacak ve ilk fuarımız Eylül ayında Tarım Fuarı ile olacak. Yepyeni sürprizler, aktiviteler ile hem halkımıza hem de işadamlarımıza çok büyük kazançlar sağlayacak fuarlar yapacağız. Samsunhaber.com’a da fuarımıza içerik olarak dopdolu röportajlar yaptığı için de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.