banner388

TSO ve KOSGEB’den Eğitim

Bafra’nın TSO ile Samsun’un KOSGEB Müdürlüğü arasındaki “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” protokolü bugün imzalandı.

TSO ve KOSGEB’den Eğitim

Bafra’nın TSO ile Samsun’un KOSGEB Müdürlüğü arasındaki “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” protokolü bugün imzalandı.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 16:29
TSO ve KOSGEB’den Eğitim

Samsun’un KOSGEB Hizmet Müdürlüğü’nde yapılmış olan mutabakat ile imza törenine KOSGEB’in Müdürü Ahmet Dursunoğlu, Bafra’nın TSO Yönetim Kurulunun Başkanı Göksel Başar ve Oda Genel Sekreteri olan Talip Şahin katıldı. KOSGEB Hizmet Müdürü olan Ahmet Dursunoğlu yapmış olduğu açıklamalarda, “Samsun’un KOSGEB Müdürlüğü olarak daha da çok firmaya ve girişimcilere ulaşabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Bafra’nın TSO ile yapmış olduğumuz mutabakat sonucunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız. Bölgeye ve bütün katılımcılarımıza hayırlı uğulu olmasını diliyorum" dedi.

Bafra’nın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan Göksel Başar yapmış olduğu açıklamalarda, “Faaliyet alanı içinde bulunan ilçeler için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi yapılması ile ilgili Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir planlama yapıp Samsun’un KOSGEB Müdürlüğüyle görüşmelerimiz sonucunda ortak bir protokol imzaladık.Yapmış olduğumuz protokol ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitim programı açıldı ve başvurular Bafra’nın Ticaret ve Sanayi Odası internet adresinden (www.bafratso.org.tr) çıkarılacak olan bir formun doldurulması ile odaya teslim edilerek gerçekleştirilecektir. Son başvurunun tarihi ise 27 Eylül 2016’dır. Başvurudan sonra 29 Eylül’de Bafra TSO’da yapılacak olan mülakat ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılmak için hak kazanan toplamda 30 kişi belirlenecektir. Eğitim  Bafra’nın TSO toplantı salonunda 3 ile 6 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak ve her gün 08.00 ile 17.00 saatleri aralığında toplamda 4 gün 32 saat devam edecektir. Eğitim programını başarılı bir şekilde bitirmiş olan katılımcılar, sertifikalarını alıp, iş fikirlerini KOSGEB ile paylaşacaklardır. Kuruldan kabul edilmiş olan iş fikirlerine de 50 bin lira hibe verilip, 100 bin liraya kadar ise faizsiz bir şekilde kredi imkanı KOSGEB’den sağlanacaktır" diye konuştu. 

 

Son Güncelleme: 24.08.2016 16:43
Anahtar Kelimeler:
TicaretTsoKOSGEP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.