banner388

Tok'tan Hayırsever Vatandaşlara Teşekkür

Asarcık'ta hayırsever vatandaşların da katkı, destek ve yardımları ile yükselen Ali Haydar Bengi Erkek Yatılı Kur'an Kursu ilim ve irfan yuvası oluyor.

Tok'tan Hayırsever Vatandaşlara Teşekkür

Asarcık'ta hayırsever vatandaşların da katkı, destek ve yardımları ile yükselen Ali Haydar Bengi Erkek Yatılı Kur'an Kursu ilim ve irfan yuvası oluyor.

27 Eylül 2016 Salı 17:17
Tok'tan Hayırsever Vatandaşlara Teşekkür

İlkadım Belediyesi’nin Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti’nin Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ile 22, 23 birde 24'üncü dönem AK Parti’nin Samsun Milletvekili olan Cemal Yılmaz Demir, AK Parti’nin Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ile onun beraberindeki heyet ile beraber Asarcık'ta yapım aşaması devam eden Ali Haydar Bengi Erkek yatılı Kur'an Kursu inşaatında incelemeler yaptı.

HAYIRSEVER VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR
Hayırseverlerin yardımları sayesinde devam eden inşaatta AK Parti’nin Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Yardımcısı Cemal Yılmaz Demir ile onunla beraberinde ki heyet ile incelemeler yapan İlkadım Belediyesinin Başkanı Erdoğan Tok, milli ve manevi değerlere yeni nesillerin yetişecek olduğu ilim ve irfan yuvası olacak Asarcık Ali Haydar Bengi Erkek Yatılı Kur'an Kursu’nda emeği geçmiş olan bütün hayırseverlere şükran ve minnet borçlu olduklarını söyledi.
Erkek Yatılı Kur'an Kursunun inşaatının bugünlere gelmesindeki gizli kahramanların rolünün çok büyük olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan Tok, "Projenin gerçekleşmesinde temelinin atılması ve bugünlere gelmiş olmasında büyük emek ve aynı zamanda gayret sarf etmiş olan AK Parti’nin Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcımız ile AK Parti’nin eski Milletvekilimizin çabaları çok fazladır. Bu tür hayır işleri çok fazla yorucudur. Emek ve gayret istemektedir yani azim gerektiren işlerdir. Sağ olsun, Allah da ondan razı olsun. AK Partinin Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Cemal Yılmaz Demir, inşaatın bütün çalışmalarını takip etmekte. Büyük bir heyecan ile istekle inşaatın hemen bitmesi için koşturuyor. Vekilimiz Cemal Yılmaz Demir öncülüğü ile hayırseverlerinde katkı sağlaması ve destekleriyle inşaatımız hızla yükseliyor. Hayır kervanında bizlerin koluna girerek aynı hizmet ile hayır yolunda yürümekteyiz” dedi.

Bir tek Asarcık'ta değil, bölgede bulunan insanların ihtiyacını karşılayacak nitelikte olan inşaatın son durumunun memnuniyet verici olduğunu söyleyen AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Yardımcısı Cemal Yılmaz Demir, “Asarcık Şehit Ali Haydar Bengi Yatılı Erkek Öğrenci Kur'an Kursu’nun temeli 19 ay öncesinde atıldı. 12 derslik birde 75 öğrenci kapasiteli olup yapımına başlanmış olan inşaatımız her gün büyümekte. Tamamlandığında burası ilim ve irfan yuvası olacaktır. Burada eğitim almış olan çocuklarımız ileride en iyi doktorlar, en iyi siyasetçiler, en iyi akademisyen olup Türkiye'nin farklı bölgelerine gidecekler. Buranın yapılması için desteklerini esirgememiş olan bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Hayata geçmesi için bir tuğla koymuş olan bütün herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 27.09.2016 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.