banner388

Teröre ‘Bayraklı' Tepki

Plaj Futbolu Turnuvası kupa töreni saldırı haberi sonrası iptal edildi.

Teröre ‘Bayraklı' Tepki

Plaj Futbolu Turnuvası kupa töreni saldırı haberi sonrası iptal edildi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 15:15
Teröre ‘Bayraklı' Tepki

Atakum’da düzenlenen Plaj Futbolu Turnuvası’nın kupa töreni esnasında aldığı terör saldırısı haberi sonrasında töreni iptal eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türk bayrağı hediye ettiği sporcular ile birlikte, terörü lanetledi.İstanbul Atatürk Havaalanı’nda yapılan terör saldırısı sonrası 
Atakum Belediyesi ile Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği Plaj Futbolu Turnuvası’nın kupa töreni iptal edildi. Kupa töreninden bir saat önce gerçekleştirilmiş olan hain terör saldırısının yürekleri yaktığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dereceye girmiş olan takımların sporculara Türk bayrağı armağan etti. Ellerinde Türk bayrakları ile teröre tepki gösteren sporcular, hain saldırıda yaşamını yitirenler için dua etti.

“HAİN VE ŞEREFSİZCE SALDIRI”
Terörün adi yüzünü bir kez daha gözler önüne çıktığını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Terörün kirli ve adi yüzü maalesef ki ülkemizde tekrar görülmüştür. Mübarek Ramazan ayı demeden, sivil halk, masum insanlar demeden canlara kıyan bu bölücü örgütlerin, hainlerin Allah belalarını versin. Can kayıplarımız yüreklerimizi dağladı. Devletimiz, demir yumruğunu tüm hain örgütlerin, bölücülerin başına geçiriyor ve bu yaşadığımız acıların intikamını alıyor. Almaya da devam edecek. Bu ülkeyi bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Bu hain ve şerefsizce saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum ve Acılı ailelerine ve Türk Milletinede başsağlığı diliyorum” dedi.
İstanbul’dan gelen acı haberin ardından kupa törenini iptal ettiklerini ve sporcuların da bu kararlarına destek çıktığını belirten Başkan Taşçı, “Bizim kupamız ve madalyamız Türk bayrağı. Sporcularımıza bu anlamda Türk bayrağı armağan ederek, hep beraber terörü lanetliyoruz. Vatandaşlarımız da bu tepkimize destek oldu. Bir daha ülkemizin böyle hain saldırılar ile karşılaşmamasını ve böyle acılar yaşamamasını istiyoruz” diye konuştu.
Başkan Taşçı’nın vermiş olduğu butepkisine Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın ve Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe beraberinde AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit ile çok sayıda vatandaş da destek verdi.
 

Son Güncelleme: 29.06.2016 15:20
Anahtar Kelimeler:
AtakumSporBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.