banner388
banner390
banner410
banner408

Tekkeköy Artık Daha Yakın

Hasan Togar, Tekkeköy Belediyesi ile OMÜ arası raylı sistemin 10 Ekim 2016 tarihinde hizmete girmesi ile beraber ilçenin her konuda gelişerek değerine daha fazla değer katacağını ve daha da büyüyecek olduğunu söyledi.

banner269

Tekkeköy Artık Daha Yakın

Hasan Togar, Tekkeköy Belediyesi ile OMÜ arası raylı sistemin 10 Ekim 2016 tarihinde hizmete girmesi ile beraber ilçenin her konuda gelişerek değerine daha fazla değer katacağını ve daha da büyüyecek olduğunu söyledi.

04 Ekim 2016 Salı 16:31
Tekkeköy Artık Daha Yakın

Tekkeköy Belediyesi ve OMÜ  arasındaki alanın raylı sistemin hizmete sunulmasına çok kısa bir süre kaldığını söyleyen Hasan Togar, “Umarım 10 Ekim 2016 tarihinde tramvay hattı Tekkeköy ilçesine  kadar gidecektir. İlçededen tramvaya binen1 kişi fakülteye araç değişikliği yapmadan rahatlıkla yolculuk edebilecek. Tekrardan Samsun’umuzun doğusu ve batısı bir birine her anlamda bağlanmış olacak. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz geride kalan günlerde gerçekleştirilmiş olan bir toplantıda bir aksilik söz konusu olmaması halinde OMÜ ile ilçemiz arasında olan tramvay hattının 10 Ekim 2016 tarihinde hizmete sunulacak olduğunu söyledi. Tramvay hattının gitmiş olduğu yerlerde çeverenin de nasıl değişim sağlayacağını hepimiz görüyoruz. İlçemizde hem güzel değişimler hemde gelişimler yaşanacak. İlçemiz her anlamda değer kazanıyor. Belediye Başkanımız tramvay hattının havaalanınba kadar devam ettirilecek olduğunu da müjdeledi. Bu tarz yatırımlar ve gelişimler adeta ilçemizi şaha kaldıracaktır. Ekonomik olarak arsa, işyeri ve konutta değer artırmaya yönelik dönüşecektir” diye konuştu.



TEKKEKÖY ÇOK YAKIN
Yatırımlara ev sahipliği yapmış olan ve ulaşımı sağlayabilmek adına çok büyük kitlelerinde ulaşmasıyla büyük önem arz edildiğini söyleyen Togar, “Tekkeköy; toplamda 8 bin 500 kişilik Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu, TÜYAP , Samsunspor Stadyumu, Bilim Teknoloji Merkezi birde 3 sanayi ile 2 organize sanayiye ev sahipliği yapmıştır. Şehirimiz ile Ordunun karayolu Kirazlık bölgesine kadar olan alanda sabahları işe gelmekte ve akşamları da işten çıkış saatinde gerçekleşen trafik yoğunluğu tamamen ortadan kalkıyor. Şehrimize gelen vatandaşların bir kısmı ilçemiz merkezine doğru çekildiğinde ekonomik açıdan bir hareketlilik ortaya çıkacak. Tekkeköy ilçesi tarihsel, turizm, kültürel alanda, sanayi kentidir. Tarihin asıl doğdu kent olan Tekkeköy, gerçekleşen bu gelşimlerden büyük bir pay alacaktır. Tekkeköy ilçesi her alanda Karadeniz’in adeta örnek olacak ilçesi haline gelecek” açıklamasını yaptı.


 

Son Güncelleme: 14.10.2016 10:43
Anahtar Kelimeler:
TekkeköySamsunTüyap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.