banner388

TEDES Kabusu Şimdi De Amasya'ya Geliyor

TEDES sistemi Ordu ve Osmancık'tan sonra şimdi de Amasya'ya geliyor. İşte cezalar ve sistemin kurulacağı yollar...

TEDES Kabusu Şimdi De Amasya'ya Geliyor

TEDES sistemi Ordu ve Osmancık'tan sonra şimdi de Amasya'ya geliyor. İşte cezalar ve sistemin kurulacağı yollar...

03 Eylül 2016 Cumartesi 13:31
TEDES Kabusu Şimdi De Amasya'ya Geliyor

Geçen sene imzalanan protokolle Amasya Tedes Projesi faaliyete geçmeti bekliyor. 19 Eylül 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak TEDES projesiyle Amasya’nın 4 farklı noktasına kameralar yerleştirilecek. Amasya İl Emniyet Müdürlüğü projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada amaçlarının yaşanmakta olan trafik sıkışıklığı ve park ihlallerinden kaynaklanan trafik karmaşası ile, aşırı hız ve ışık ihlalleri sonucu oluşan trafik kazlarını önlemek şeklinde ifade etti. 

Özellikle Ordu'da kurulan bu sistem yüzünden vatandaşlar aldıkları yüklü miktardaki cezalar yüzünden mağduriyet yaşamaktalar.
 Amasya'da TEDES'in kurulacağı noktalar ise şöyle:


Trafik sıkışıklığına neden olan parklanmaları önlemek için; Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Ziya Paşa Irmak Kenarı, Pirinççi Caddesi, Hatuniye Mahallesi'ne belirli aralıklarla kameralar konulacak.

Kırmızı ışık ve hız ihlallerini önlemek için;Suluova Yolu veTokat Yolu üzeri Hız Koridoru ve sabit hız kameraları kurulacak.

Yapılan trafik ihlalleri kameralar tarafından tespit edilip, kural ihlali yapanların cezalarının elektronik ortamda yazılacak ve yazılan Trafik İdari Para Cezaları ihlali yapan sürücülerin adreslerine gönderilecek.

Son Güncelleme: 03.09.2016 13:44
Anahtar Kelimeler:
AmasyaTEDES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2016-09-04 09:21:49

Zenginden alamadıkları vergileri bu şekilde vatandaştan alacaklardır biz hala uyuyoruz