banner388

Sert Eleştiri: 'Samsun'daki o devlet hastanesi yalan oldu'

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz, yaşanan türlü sebeplerden dolayı bitirilemeyen Vezirköprü Devlet Hastanesinin yalan olduğunu belirtti.

Sert Eleştiri: 'Samsun'daki o devlet hastanesi yalan oldu'

CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz, yaşanan türlü sebeplerden dolayı bitirilemeyen Vezirköprü Devlet Hastanesinin yalan olduğunu belirtti.

26 Kasım 2016 Cumartesi 15:08
Sert Eleştiri: 'Samsun'daki o devlet hastanesi yalan oldu'

CHP Samsun İl Başkanı Avukat Tufan Akcagöz, Vezirköprü ve Havza ilçe örgütlerinin düzenlediği danışma kurullarında yaptığı konuşmalarda bitirilemeyen Vezirköprü Devlet Hastanesi için Vezirköprülülere seslenerek 'Hakkınızı arayın, hesabını sorun' dedi.

'Tıpkı müflis tüccar gibi, eksiye düştükçe evdeki halıları satıyorlar' diyerek Samsun'un eldeki varlıklarının birer birer heba edildiğini söyleyen Başkan Akçagöz, "Samsun'un iyi yönetilmiyor, zamanında tütün üreticisi köylünün ödeneklerinden kesilerek alınan kıymetli bir binayı daha vergi dairesine, borç karşılığında devredecekler. İl Özel idaresi tarafından dershaneye kiralanan Mecidiye'ye yakın bir binadan bahsediyorum. Büyükşehir Belediyesi bu konuyu gündemine aldı. Sosyal Güvenlik Kurumuna, Vergi Dairesine borcun var, anladık, soruyorum peki kime borcun yok? 2017 bütçesine bakıldığında 60 milyon liralık bir açık var, bu da demektir ki, Samsun Büyükşehir Belediyesi elindeki kaynakları iyi yönetemiyor. Varsa yoksa makyaj, bakalım bu makyajla nereye kadar gidebilecekler. Borç karşılığında devredilmesi düşünülen bina, halk yararına neden kullanılmıyor? Ama halk yararına iş yapmak kim, onlar kim. Vezirköprü'ye vaat edilen hiç bir hizmetten bölge halkı yararlanamadı. Devlet Hastanesi yalan oldu, müteahhitle taşeron birbirine girmiş, peki ama bundan bize ne? Sen devlet olarak vaat ettiğin şeyi süresinde yapacaksın. Buradan AKP'ye oy veren, bu hükümetten hizmet bekleyen Vezirköprülülere sesleniyorum. Oyunuzun hesabını sorun, karşılığını arayın, hakkınızı aramaya çekinmeyin. Çünkü siz hesap sormadıkça, meydanı boş bulduklarından, daha rahat hareket ediyorlar ve arayacağınız hak sadece sizin değil, aynı zamanda tüyü bitmemiş çocuklarınızın da hakkıdır" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 27.11.2016 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.