banner388

SAMULAŞ'tan Öğrenciler Müjde! Tramvay Artık...

SAMULAŞ, hazırlamış olduğu kampanya ile Samkart Eğitim kullanıcılarına önümüzdeki ay itibariyle indirim müjdesi verdi.

SAMULAŞ'tan Öğrenciler Müjde! Tramvay Artık...

SAMULAŞ, hazırlamış olduğu kampanya ile Samkart Eğitim kullanıcılarına önümüzdeki ay itibariyle indirim müjdesi verdi.

28 Ekim 2016 Cuma 16:00
SAMULAŞ'tan Öğrenciler Müjde! Tramvay Artık...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Öğrenci Konseyi Çalışma Grubu ile SAMULAŞ’da düzenlenen toplantı Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan, Samulaş A.Ş. Operasyon Müdürü Sevilay Germi Telci, Samulaş A.Ş. Mali İşler Müdürü Ela Alok, Samulaş A.Ş. Arge ve İnovasyon biriminden Cihan Pehlevan, OMÜ Öğrenci Konsey Başkanı Ali Sarıalioğlu ve Fakültelerin Öğrenci Temsilcileri ve Topluluk Başkanlarından 3 öğrenci katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı sonrasında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Kadir Gürkan şunları söyledi:

"Ekibimizle OMÜ Öğrenci Konseyi arasında sürdürülen çalışmalarda konsey üyelerimizin taleplerini bir bir değerlendirdik ve ilk etapta OMÜ kampüs içerisinde Yaşam Merkezinde Samkart yükleme ve satış cihazını hizmete soktuk ve yine öğrencilerin ihtiyaç duyduğu R11 ve E1 otobüsleri duraklarının montajını tamamlayıp, kapalı duraklarımızı hizmete sunduk. Yine öğrenci konseyinden gelen taleple Üniversite İstasyonunda 1 adet olan ücret iade cihazı sayısını 6’ya Samkart yükleme ve satış cihazı sayısını 3’den 5’e yükselttik." dedi.

Toplantıda ayrıca, öğrenci ve eğitmenlere yönelik kullanılan 'Samkart Eğitim' kampanyasının detayları karara bağlandı. Buna göre Kasım ayı içerisinde uygulanmaya başlanacak olan kampanya şu şekilde:

Sadece tramvayda geçerli olmak üzere 20 biniş 30 TL ve  50 biniş 75 TL olacak.

Son Güncelleme: 28.10.2016 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tulay ÖZDAL 2016-10-29 14:05:50

Turkiye de en pahalı ulaşım. Samsun da ayrica tranvay ve otobusler yuk vagonu gibi insan mı yoksa yuk mü taşınıyor nelli degil

Avatar
rahmi özkaya 2016-10-29 19:51:27

SAMULAŞIN SAMSUNDAKİ ÖĞRENCILERE YAPILAN INDIRIMIN TÜM KAMU PERSONELEDE UYGULANMASINI SÖZKONUSU BU DURUMUN SAMULAŞ AŞ YÖNETIM KURULUNDA DA INCELENEREK DEĞERLENDİRILMESINİ VE UYGULANMASINI BEKLİYORUZ....SELA VE SAYGILAR... TRAMVAY MÜDAVİMİ MEMURLAR PLATFORMU.. SAMSUN-ATAKUM-TEKKEKÖY

Avatar
OraLxx 2016-11-03 06:06:15

hala indirim diyorsunuz. açgözlülükten öte değil yaptığınız. öğrencinin cebindeki 3 kuruşta bile gözünüz var...

Avatar
ayla 2016-11-01 23:10:52

Öğrenciler için çok çok iyi oldu imdirim bir çoğu zor şartlarda okuyorlar,
emekliler içinde geçerli olsa keşke,çok daha iyi olurdu,
Trenler tıklım tıklım dolu oluyor,gençler yer vermiyorlar yaşlılara,seferler arttrılmalı mutlaka,