banner388

Samsunspor'a Hollandalı Golcü

TFF 1. Lig ekibi Samsunspor, Hollanda liginde top koşturan 21 yaşındaki hücum oyuncusu Jeroen Lumu ile prensip anlaşmasına vardı.

Samsunspor'a Hollandalı Golcü

TFF 1. Lig ekibi Samsunspor, Hollanda liginde top koşturan 21 yaşındaki hücum oyuncusu Jeroen Lumu ile prensip anlaşmasına vardı.

17 Ocak 2017 Salı 17:12
Samsunspor'a Hollandalı Golcü
Samsunspor Haber - Transferde yeni isimleri kadrosuna katan Samsunspor Kulübü takımın gol sorununa çözüm bulabilmek adına Hollanda Liginde forma giyen 21 yaşında ki sağ kanat oyuncusu Jeroen Lumu'yu Samsun'a getirdi. Samsunspor kulüp yetkililerinden elde edilen bilgiye göre Samsunspor Kulübü, Jeroen Lumu ile sağlık kontrolünde herhangi bir sorun çıkmaması halinde resmi sözleşme imzalacağı öğrenildi.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, transfer çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Transfere yönetim olarak ara vermeden devam ediyoruz. Teknik direktörümüz Osman Özköylü ile sürekli görüşerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayserispor'dan Ertam Reşmen, Evkur Yeni Malayaspor'dan Ahmet Burak Solakel, Kayseri Erciyesspor'dan Eldin Adiloviç ve Hollandalı Jeroen Lumu ile prensip anlaşmasına vardık. Sözleşme imzalamak istiyoruz."

İşte Samsunspor'un yeni golcüsünün görüntüleri:

 
 
Son Güncelleme: 17.01.2017 18:19
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporJeroen Lumu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-01-17 18:56:29

Şahsen ben o bölgede ikamet etmiyorum lakin çiftlik (İstiklal) caddesinde yaptığınız dış cephe olayını o bölgedeki evlere de yapabilirsiniz bence eğer başka rant düşünceniz yok ise