banner388

Samsunlu Şehidimiz Memleketinde

Dün Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Samsunlu uzman çavuş Ramazan Taşkın'ın cenazesi Samsun'a getirildi.

Samsunlu Şehidimiz Memleketinde

Dün Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Samsunlu uzman çavuş Ramazan Taşkın'ın cenazesi Samsun'a getirildi.

21 Ocak 2017 Cumartesi 12:07
Samsun Haber - Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda dün şehit olan Samsun'un Çarşamba ilçesi nüfusuna kayıtı 24 yaşındaki uzman çavuş Ramazan Taşkın'ın cenazesi Samsun'a getirildi. Samsun Valisi İbrahim Şahin'in de katıldığı karşılamada baba Taşkın, güçlükle ayakta duruyordu. Vali Şahin acılı babayı bir an olsun yalnız bırakmadı.

Askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanına getirilen şehit Ramazan Taşkın'ın cenazesini şehidin babası Fazlı ve kardeşi Resul Taşkın’ın yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Ünsal Ağaoğlu, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, askeri erkan ve şehidin yakınları karşıladı.

Şehidin naaşı buradan helallik alınmak üzere Çarşamba ilçesindeki Sarıcalı Mahallesi Selvi Sokak’taki baba evine getirildi. Burada da şehidin annesi Zehra Taşkın ve şehidin evli ablası Tuba Taşkın Ağan ve yakınları karşıladı. Burada şehidin annesi ve ablası sinir krizleri geçirdi. Şehidin ablası şehidin evinde bulunan askeri şapkayı takarak kardeşine selam verdi. Baygınlık geçirene şehidin annesine burada hazır bekleyen 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. 



Yaklaşık 6 ay önce Tunceli 4. Komando Tugayında göreve başlayan ve bekar olan uzman çavuş Ramazan Taşkın'ın cenazesi bugün ilçe merkezindeki Rıdvanpaşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Göğceli Şehitliği'ne defnedilecek.


 
Son Güncelleme: 21.01.2017 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.