banner388

Samsunlu Öğretmenden Müthiş Yazı

Samsun'da öğretmenlik yapan Hilal Gök, Şehit Ömer Halisdemir için yazdığı yazıyla yürekleri titretti.

Samsunlu Öğretmenden Müthiş Yazı

Samsun'da öğretmenlik yapan Hilal Gök, Şehit Ömer Halisdemir için yazdığı yazıyla yürekleri titretti.

27 Ağustos 2016 Cumartesi 10:07
Samsunlu Öğretmenden Müthiş Yazı

Samsun'da Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlik yapan Hilal Gök, darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken komutanlığı ele geçirmeye kalkışan Semih Terzi'yi öldüren; koruma astsubayı Ömer Halisdemir için yazdığı yazıyı sosyal medya hesabından paylaştı ve yazı kısa sürede 100 binden fazla kişi tarafından okundu ve paylaşıldı.

Kalıcı bir hatıra bırakmak istediğini söyleyen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal Gök, "Hem bir anne hem bir öğretmen hem de Atatürkçü, milliyetçi, Türk olmaktan onur duyan, Müslüman olmaktan gurur duyan bir nesiller yetiştirmek istiyoruz ve öğrencilerime öğretmenleri olarak bir miras bırakmak istedim. Bu amaçla da yaşanan darbe girişiminin sembolü haline gelen hepimizin gururu son zamanlarda doğan bütün çocuklara isim olarak verilen Ömer Halisdemir ile ilgili bir yazı yazmak istedim. Bu kadar duyulup okunacağını tahmin etmedim, bir anda Türkiye'nin dört bir yanından insanlar beni aramaya başladı. Arkadaşlarım, ailem benimle gurur duydu, herkes 'bizi anlattın' dedi. Ömer Halisdemir'in unutulmaması ve bu ülkede bir daha darbe kötü rüyasıyla uyanmaması için yazılan bu yazı amacına ulaştı diye düşünüyorum" dedi.

İşte o yazı:

Son Güncelleme: 27.08.2016 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.