banner388

Samsunlu Ailenin Dramı!

Samsun Bafra’da yaşanan olayda, bir ailenin yaklaşık 7 yılda tamamladığı ev 1 saat içerisinde kül oldu.

Samsunlu Ailenin Dramı!

Samsun Bafra’da yaşanan olayda, bir ailenin yaklaşık 7 yılda tamamladığı ev 1 saat içerisinde kül oldu.

04 Aralık 2016 Pazar 10:27
Samsunlu Ailenin Dramı!

Bir hafta önce Bafra’nın Boğazkaya Mahallesi Tepecik mevkiinde elektrik bağlantı noktasından çıkan yangınla kullanılamaz hale gelen tek katlı ev, Polat ailesinin hayatınıda kararttı. Yangında evle birlikte tüm eşyalarını da kaybeden aile, evin alt kısmında yer alan tek göz depoda yaşamlarını sürdürmek zorunda kaldı. Komşularının uzattığı yardım eli sayesinde 8 kişiyle bir odada yaşam mücadelesi veren aile, yetkililerden yardım bekliyor. 8 dönümlük arazide tütün ekerek geçinmeye çalışan Baba Mahmut yetkililerden yardım istedi. Çok zor durumda kaldıklarını ifade eden Polat, "4 torunum, gelinim, oğlum ve eşimle beraber zar zor geçiniyorduk. Devletten hiçbir destek almıyoruz. Bulunan bir iki ceviz bahçemiz ve küçük bir rençperlik tütün yaparak yaklaşık 7 yılda evimizi toparladık. Talihsiz bir şekilde onca emek yangında kül oldu. Hiçbir şeyimiz kalmadı. Bizi bu çaresizlikten kurtarsınlar, 4 torunla ailecek ortada kaldık" dedi.
10 yıldır evli ve 4 çocuk babası Yaşar Polat, "Yaklaşık 8 dönüm arazimiz bulunuyor. Geçimimizi onunla sağlamaya çalışırken her şeyimiz gitti. Devletimizden yardım bekliyoruz, başka ne diyeyim" diye konuştu.

Mahmut Polat'ın eşi Ayşe Polat ise "Çok zor bir durumda kaldık. Allah razı olsun kolu komşu yorgan yastık getirdi. Kendimize ait hiçbir şey kalmadı, sırtımızdakilerle kaldık" şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 06.12.2016 11:22
Anahtar Kelimeler:
SamsunYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.