banner388

Samsungaz'dan Yeni Açıklama! Doğal Gaz Ne Zaman Açılacak?

Samsun'da doğal gaz nakil borularında meydana gelen arıza nedeniyle Cumartesi gecesi kesilen gazın kullanıcılara ulaştırılması için görevliler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Samsungaz'dan Yeni Açıklama! Doğal Gaz Ne Zaman Açılacak?

Samsun'da doğal gaz nakil borularında meydana gelen arıza nedeniyle Cumartesi gecesi kesilen gazın kullanıcılara ulaştırılması için görevliler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

12 Şubat 2017 Pazar 09:46
Samsungaz'dan Yeni Açıklama! Doğal Gaz Ne Zaman Açılacak?

Samsun Haber-Samsun'da doğal gaz nakil borularında meydana gelen arıza nedeniyle Cumartesi gecesi kesilen gazın kullanıcılara ulaştırılması için görevliler gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah Saatlerinde Yeni Açıklama Geldi

Yaşanan kesinti sonrası, soğuk kış gününde ısınma problemi yaşayan Samsun halkı tüp ve ısıtıcı kuyrukları oluşturdu. Gece saatlerinde meydana gelen arızanın ne zaman giderileceği büyük merak konusu oldu. Konuya dair Samgaz Genel Müdürlüğü bir açıklama gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"11 Şubat 2017 tarihinde gece 03.30 saatinde Kirazlık mevkiinde alt yapı kurumları tarafından yürütülen karayolu çalışmaları esnasında 20" çelik ana doğal gaz hattına hasar verilmiştir. Verilen hasar sebebiyle 20" çelik ana doğal gaz hattında zarar meydana gelmiş ve doğalgaz kaçağı oluşmuş olup, Tekkeköy haricinde şehir genelinde doğal gaz kesintisi yaşanmaktadır. Ekiplerimiz tarafından hasar noktasına 03.45 itibariyle intikal edilmiş ve gerekli çalışmalar başlatılmıştır. 12 Şubat 2017 sabah saatleri itibariyle hasar giderilmiştir. Ekiplerimiz, son kontrollerin yapılması ile birlikte dağıtım şebekesindeki bölge istasyonlarını sırasıyla devreye almaya başlayacak. Tüm şebekede yüzde 100 doğal gaz sağlanması akabinde, binaların da peyderpey doğal gaz arzı sağlanmasına gün içinde başlanacaktır.

Bu süreçte ekiplerimizce binanızda doğal gaz arzı sağlanıncaya kadar güvenliğiniz açısından doğalgazlı cihazlarınızın ve ocağınızın kapalı olduğunu kontrol ediniz. 11 Şubat 2016 tarih 03.30 itibariyle inisiyatifimiz dışında başlayarak yaşanan bu olumsuz süreçte ekiplerimiz, 48 saattir aralıksız çalışmalarını sürdürmüş olup, devreye alma çalışmalarının başlaması akabinde en geç 24 saat içinde de lisans bölgemiz genelinde doğal gaz arzı sağlanmış olacaktır. Ekiplerimiz tarafından doğal gaz arzının sağlanması amacıyla yapılan işlemler ücretsizdir. Bu süre içinde özellikle ücret talep ederek arızayı gidermeye çalışan kişilere ve sosyal medyada yer alan bilgi kirliliğine itibar edilmemesi önem arz etmektedir. Gelişmeler ve detaylı bilgi www.samgaz.com.tr internet sitemiz aracılığı ile aktarılmaktadır. Yaşanan olaydan müteessir olduğumuzu bildirir, kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız" denildi.

Son Güncelleme: 12.02.2017 11:09
Anahtar Kelimeler:
SamsunHaberSamsungaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Evren 2017-02-12 10:31:37

Bence bütün samsun halkı o boruyu delen firmaya dava açmalı

Avatar
Gazinizada lanet olsun sizede bozanada hastamiz var ulan hastamiz biz adami isitmak icin evde ne varsa ustune serdik peki siz ne pesindesiniz hala ilk firsatta abonligi iptal ettirip iyi bir soba alicam bu dogalgaz isi kepcecilerin salakligina kalmis hemi 2017-02-12 10:42:16

Gazinizada lanet olsun sizede bozanada hastamiz var ulan hastamiz biz adami isitmak icin evde ne varsa ustune serdik peki siz ne pesindesiniz hala ilk firsatta gaz aboneligimi iptal ettirip iyi bir soba alicam yazik be her ay 500 lira odedigimiz gaza bile ulasamiyoruz dogal gazmis saglikmis aha saglik hastamiz donuo biz donuoz cocuklar donuo

Avatar
Akif 2017-02-12 10:44:26

Her ay bilincsiz bir kepcecinin boru delmesi yuzunden hasta celik cocuk donan sehrin adidir samsun

Avatar
Ziya 2017-02-12 11:56:35

Arıza gıderıldımı gıderılmedımı yıne bellı değıl şu kırk sekız saat olmadı yırmı dort saat