banner388

Samsun’daki Lağım Fareleri Kim?

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaparak, “Bunları ben siyasette kısacası lağım farelerine benzetiyorum. Bunlar kavgadan, kaostan beslenenler lağım fareleridir. Lağım fareleri ne yaparlarsa yapsınlar, bu şehir için, bu ülkenin geleceği için ben elimden geleni yapmaya gayret göstereceğim” dedi.

Samsun’daki Lağım Fareleri Kim?

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaparak, “Bunları ben siyasette kısacası lağım farelerine benzetiyorum. Bunlar kavgadan, kaostan beslenenler lağım fareleridir. Lağım fareleri ne yaparlarsa yapsınlar, bu şehir için, bu ülkenin geleceği için ben elimden geleni yapmaya gayret göstereceğim” dedi.

24 Nisan 2017 Pazartesi 16:16
Samsun’daki Lağım Fareleri Kim?

Samsun HaberAK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Aydınlık Gazetesi’nde hakkında çıkan haberle ilgili bilgi veren Fuat Köktaş, “28 Mart’ta Cumhurbaşkanımızı Samsun’daki hemşerilerimizi buluşturma gayreti içerisindeyken geçmişten beri şehirdeki bir takım olumsuzlukları gündem eden ve özellikle de şahsım ile ilgili FETÖ haberlerini ulusal kanallarda da maalesef servis edilerek yazılmıştır. Sanki Cumhurbaşkanın Samsun’a gelişinden 1-2 gün önce planlı, programlı bir şekilde buradan servis edilmiştir. Bu bizi son derece üzmüştür. Bir yandan seçim çalışmaları ile uğraşırken, bir anlamda da bunlarla da uğraşmak zorunda kaldık. Buradaki mantık tamamen ‘çamur at izi kalsın’ mantığıydı. Fuat Köktaş’ı bu şehirde bilenler bilirler. Ulusal gazetede 3 şahsiyet üzerine kurgulanan haberi gördük. Milletvekili olarak şahsım Fuat Köktaş, Belediye Başkanı olarak Erdoğan Tok ve Karadenizimizin ve Türkiye’nin en önemli iş adamı olarak da Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası bir proje dahilinde paket yapılarak ulusal basına servis edilmiştir. Yoksa Aydınlık Gazetesinden ne bir Genel Yayın Yönetmeni tanırım ne de bir muhabir tanırım. Bunu 3’lü bir pakete koyup bizi siyaseten linç etme çalışmalarına girmişlerdir. Bunun arka planı da var. Çünkü dayanarak olarak baktığımızda yerel haberleri dayanak olarak göstermişler. Bu bizim şahsımızı itibarsızlaştırma çalışmaları yapılan haberlerde Cumhuriyet Başsavcılığı da bu işin içerisine dahil edilmiş ama Cumhuriyet Başsavcılığı da böyle bir şeyin olmadığını açıklamıştır. Burada bile ince bir siyaset işlenmiş. Oda haberi yaparken yapıyorlar ama tekzip ya da yalan olduğunu yazmıyorlar. Gündem oluşmasın diye yazmadıklarını da biliyoruz. Ben burada iyi bir niyetin olmadığını düşünüyorum. Haberin tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu yazmıştık” diye konuştu.

Kendisinin taban siyasetçisi olduğunu ifade eden Köktaş, “2 çeşit siyasetçi vardır. Birincisi çok donanımlı bir siyaseti vardır, bir de tarlada yetişmiştir, arazide yetişmiş, taban siyasetçidir. Yerel aktörlüdür. Ben taban siyasetindenim. Bunlar geleceklerini, makamlarını, mevkilerini şahsıma iftira etmiş oldukları sözlerini kendi gelecekleri için yapıyorlar. Bunu yapanlar veya yaptıranlar şunu bilsinler ki, bunu kimin yaptırdığını biz net olarak biliyoruz. Bunlarla hem hukuki, hem de siyasi mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Cumhuriyet Başsavcılığı bu kalpazan zihniyete gereken cevabı vermiş ve soruşturma başlatmıştır. Bizde bununla ilgili olarak yaklaşık 20’nin üzerinde şikayet başvurusu ile Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ettik” şeklinde konuştu.

BUNLAR LAĞIM FARELERİ

Haberi yapanları lağım farelerine benzeten Köktaş, “Bu konularda bizim başımız dik ve alnımız açıktır. Gezi olaylarından sonra Samsun’da ilk mitingi yapan il başkanı bendim. 17 Aralık’tan sonra 21 Aralık’ta Samsun – Çarşamba Havalimanında bir gece saat 23.00’den sabaha kadar 20 bin kişiyi o meydana yığıp, o günkü Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ciddi katkı ve destek veren bir il başkanıyım. Yerel seçimlerde yapmış olduğumuz katkılarla 17 ilçenin 16’sını AK Partili belediye yapan bir il başkanıyım. Bir tanesinin de niye kazanamadığımızı herkes biliyor. İstediğim bir aday ile gidemediğim için kazanamadığımı söyledim. Cumhurbaşkanlığı seçiminde duruşumuz ve buradaki yüzde 65,85 aldığımız oyla bu süreci yöneten bir il başkanı olarak bu süreçlere çok ciddi katkımız var. Eğer dedikleri gibiyse ben bu kadar katkıyı AK Parti’ye niye yapayım? O gün bizlere ‘bu kadar ağır paralel yapıya konuşma’ diyenler, ‘karşı tarafı çok incitiyorsunuz’ diyenler bugün bakıyorum ki, maşallah bugün hepsi benden daha fazla FETÖ karşıtı kesilmişler. Bunlar bizi neredeyse FETÖ’nün içerisine sokma gayreti içerisindeler. Bunları ben siyasette kısacası lağım farelerine benzetiyorum. Bunlar lağımlardan beslenen, bunlar kavgadan, kaostan beslenenler lağım fareleridir. Lağım fareleri ne yaparlarsa yapsınlar, bu şehir için, bu ülkenin geleceği için ben elimden geleni yapmaya gayret göstereceğim. Bundan sonraki süreci de yöneteceğim”

AKASYAM.COM VE GAZETE GERÇEK’E TEPKİ GÖSTERDİ

Akasyam.com ve Gazete Gerçek’e de tepkisini dile getiren Köktaş, “Eylül ayında Akasyam.com’dan Adil Öksüz’ün Samsun limanından kaçtığına dair bir haber var. Gazete Gerçek’te 29 Kasım 2016 tarihinde vatandaşın bir tanesi ‘Hırsız Var’ diye köşe yazısı yazmış. Altına da FETÖ ile beni içerisine koymuş. Yine aynı gazete 21 Aralık 2016 tarihinde de ‘Taş üstünde taş kalmayacak’ diye bir köşe yazmış. Yazının içerisinde terör olaylarını, FETÖ’deki insanlarımızın şehit olmalarını falan yazmış ama işi getirmiş bağlantıyı da bana kurmuş. Yazısında da ‘yine birilerini kulağımıza bir şeyler fısıldayınca başa sarıp konuyu buralara taşımak durumunda kaldım. Çok yakında bir süreçte Samsun FETÖ olayında Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşecek dediler, bende küçük dilimi yuttum’ diye yazmış. Bu tezgahların nasıl hazırlandığını, bu projenin altlarının nasıl doldurulduğunu bence en net delili olarak burada duruyor. Bunlar savcılığa delil olarak gönderildi ve dosyalara girildi. 15 Temmuz FETÖ darbesi eğer başarılı olsaydı, ben burada sizinle konuşuyor olmayacaktım ama onlar yaşıyor olacaklardı. Belki de bu haberi yaptıranlarda onların baş tacı olacaktı. Orasını bilemem. 28 Aralık’daki yazısında yine bizim ismimizi kullanmış. Bunlar yetmemiş bu arkadaş 29 Aralık’ta da CHP’yi göreve davet etmiş. Dayanamıyor 08 Şubat’ta tekrar CHP’ye yazıyor. ‘Osman Genç, Fuat Köktaş ve Mustafa Demir’in geçmişteki FETÖ bağlarını bilmelerine rağmen CHP neden suç duyurusunda bulunmuyor’ diyor. Ondan sonra Fuat Köktaş’ın avukatıyla tekrar bir haber daha yapıyor. Daha sonra 26 Mart’ta Aydınlık Gazetesi bu haberi yapıyor. Bunların taktirini size bırakıyorum”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.