banner388

Samsun Yolunda Korkunç Kaza!

Ordu’ya bağlı Fatsa’da Samsun karayolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Samsun Yolunda Korkunç Kaza!

Ordu’ya bağlı Fatsa’da Samsun karayolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

15 Şubat 2017 Çarşamba 20:45
Samsun Yolunda Korkunç Kaza!

Samsun Haber- Ordu’ya bağlı Fatsa’da Samsun karayolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Anne Kurtarılamadı!

Alınan bilgiye göre, Ordu-Samsun karayolu Kurtuluş Mahallesi Sahil Caddesi'nde yolun karşısına geçmekte olan anne Merve Özgez(67) ve kızı Hacer Uru(41), Meryem A. kontrolündeki 34 PA 8672 plakaya sahip otomobil çarpması neticesinde ağır yaralandı. İhbar edilmesi üzerine olay mahalline intikal eden 112 Acil Servis ekibi anne ve kıza olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Sürücü Gözaltına Alındı

Kalp masajı uygulanarak hayata döndürülmeye çalışılan anne Merve Özgez, kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Kızı Hacer Uru'nun durumunun ise ağır olduğu bilgisine ulaşıldı.

Otomobil sürücüsü Meryem A. gözaltına alındığı kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun HaberSamsunOrdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.