banner388

Samsun Yeniden İnşa Edilecek

Samsun Büyükşehir Belediye'sinin yeni projesi ile Samsun kent kimliğine kavuşacak

Samsun Yeniden İnşa Edilecek

Samsun Büyükşehir Belediye'sinin yeni projesi ile Samsun kent kimliğine kavuşacak

15 Kasım 2016 Salı 16:44
Samsun Yeniden İnşa Edilecek

Samsun’un kadastro yapısı incelendiğinde şehrin kent kimliğine kavuşması gerektiği konusunda çalışmalar gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde, Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve birim amirlerle birlikte ‘Samsun Kent Merkezi’ başlıklı sunumda, Samsun’un kent kimliğini kazanması için gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Samsun’un tarihi ve kültürel değerlerini korumak ve bu bağlamda kent kimliği oluşturmak için Kentsel Tasarım Projesi’ni hayata geçireceklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentsel dönüşüm için başlattığımız Cumhuriyet Meydanı projemiz aralıksız sürüyor. Bu bağlamda ilerleyen günlerde bir yarışma düzenleyeceğiz. Farklı fikirlere yer açacağımız projede Kurtuluş Yolu’nu, Cumhuriyet Meydanını ve Gazi Müzesi’ni kapsayacak çalışmaların yarışacağı projenin detaylarını önümüzdeki günlerde duyuracağız. Samsun’umuzun tarihi kimliğine kavuşması için Samsun adına emeği geçen herkesin görüşlerini alacağız” dedi.


 

Son Güncelleme: 16.11.2016 17:06
Anahtar Kelimeler:
SamsunTarih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep çelik 2016-11-15 19:50:38

bence 3 tane daha avm ac kı samsun tam gelişsin yandaşlarında ceplerını doldursun

Avatar
Dürdane 2016-11-15 21:09:22

Çiftlik caddesine,kurupelit marinaya,sahil yolu projesine benzetmesini de.

Avatar
Ali Balbal 2016-11-15 23:31:17

Samsun daki eski stadinda aralarinda bulundugu alan icinde uluslararasi proje yapilabilir.Boyle bir proje Samsuna ayri bir hava katacaktir.soyle uygun bir yerinede yuek bir doner kule harika olur.