banner388

Samsun Valiliğinde Eğitim

Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memurlara Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) eğitimi verildi. 

Samsun Valiliğinde Eğitim

Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memurlara Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) eğitimi verildi. 

06 Ekim 2016 Perşembe 17:16
Samsun Valiliğinde Eğitim

Valilik toplantı salonunda yapılan eğitimde konuşan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, “2006/3 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile yürürlüğe giren bir halkla ilişkiler uygulaması olan Başbakanlık İletişim Merkezi, 24 Ağustos itibariyle BİMER portal sistemi yeni yazılım uygulamasına geçmiştir. Valiliğimiz olarak ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarında BİMER kullanıcılarına yeni yazılım uygulamasında birliktelik ve karşılaşılan problemler karşısında yapılacak işlemler hakkında bilgi paylaşımında bulunmak için buradayız. Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesindeki BİMER’in yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi(CİMER), Bilgi Edinme Kanunu ve Dilekçe Hakkı Kanunu gereği vatandaşlarımıza en üst seviyede görev yapmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla  BİMER kullanıcılarına bu vesile ile teşekkür ediyorum. Devlet ve vatandaş arasında tüm iletişim kanallarının kullanılarak kendileri ve kamuyla ilgili müracaatlara cevapların hızlı ve etkin bir şekilde verilmesi, iş ve işlemlerin merkezden kamu nezdinde takip ile denetimi amaçlı BİMER, direkt Başbakanlığı bağlı olup takibi de Başbakanlık tarafından BİMER sistemi üzerinden yapılıyor” dedi.

Fatma Dursun Atalay’ın konuşması sonrasında Valilik BİMER Görevlisi Yıldıray Çınar, yeni yazılım BİMER portalı ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 06.10.2016 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.