banner388

Samsun Valiliği O Skandala El Attı

Samsun Valiliği, 4 saatte 4 hastane dolaştırılmak zorunda bırakılan 33 yaşındaki Fatma Kuzu'nun ölümüyle ilgili inceleme başlattı.

Samsun Valiliği O Skandala El Attı

Samsun Valiliği, 4 saatte 4 hastane dolaştırılmak zorunda bırakılan 33 yaşındaki Fatma Kuzu'nun ölümüyle ilgili inceleme başlattı.

28 Eylül 2016 Çarşamba 14:47
Samsun Valiliği O Skandala El Attı

Samsun'un Salıpazarı İlçesi’nde, 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Fatma Kuzu, evinde fenalaşıp baygınlık geçirince 45 yaşındaki eşi Katip Kuzu tarafından özel aracıyla önce Salıpazarı Devlet Hastanesi’ne götürdü. Genç kadına burada yapılan ilk müdahale sonrasında yine özel araçla Çarşamba Devlet Hastanesine götürüldü.

Çarşamba Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahale ardından durumunun psikolojik bir rahatsızlık olduğu gerekçesiyle Kuzu, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Ambulansla Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılan ve baygın halde buraya getirilen kadın, sedye ile acil servisten içeri alınarak müdahale edildi. Yapılan ilk müdahaleden sonra Fatma Kuzu, iddiaya göre taburcu edilmek istendi. Genç kadının kocası, eşini acil servis önünde özel aracına bindirmek isterken Fatma Kuzu, tekrar fenalaşarak bayıldı. Yeniden acil servise alınan kadın, yapılan tedavi sonrasında yine taburcu edildi. Fakat eşinin durumundan şüphelenen koca, onu Samsun'daki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. 4 saat içerisinde 4 hastane dolaşmak zorunda bırakılan genç kadın Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki acil serviste yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan bu sağlık skandalı hakkında medyada yayınlanan haberler üzerine Samsun Valiliği bu hastanelerle ilgili inceleme başlattı ve yapılacak inceleme ardından varsa ihmali olanlar hakkında idari soruşturma başlatılacağı ifade edildi. 

 

Son Güncelleme: 28.09.2016 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaan 2016-09-28 16:06:36

Ben size burada olacakları söyleyeyim şuan bu olay halk arasında infial yarattığından gerekli hastane yetkilileri ifadeye çağrılacak ifadesi alındıktan sonra serbest kalacak olan ölen kişiye olacak