banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Tunuslu Turizmcileri Ağırladı

Tunus ve Samsun arasındaki turizm faaliyetlerinin artırılması amacıyla Tunuslu 15 turizmci Samsun’a geldi.

banner269

Samsun Tunuslu Turizmcileri Ağırladı

Tunus ve Samsun arasındaki turizm faaliyetlerinin artırılması amacıyla Tunuslu 15 turizmci Samsun’a geldi.

21 Şubat 2017 Salı 19:07
Samsun Tunuslu Turizmcileri Ağırladı

Samsun Haber- Tunus ve Samsun arasındaki turizm faaliyetlerinin artırılması amacıyla Tunuslu 15 turizmci Samsun’a geldi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Tunuslu turizmciler Türkiye ve Tunus arasındaki turizm faaliyetlerinin artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Turizm Faaliyetlerinin Artırılması Amaçlanıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın ortak çabasıyla Tunus ve Samsun arasında turistik faaliyetlerin arttırılması amacıyla organize edilen seyahatler çerçevesinde 15 Tunuslu turizm ve seyahat acentesi yetkilisi Samsun’a gelerek incelemeler yaptı.

Samsun’un tarihi, turistik yerlerini gezen ve şehirde yapılabilecek doğa, spor, sağlık turizmi etkinlikleri için yerinde incelemeler yapan turizmci heyet THY Samsun Müdürü Hüseyin Talha Sürücü ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişi yaptı.

“Samsun'a bir kez gelen turist, tekrar gelmek ister”

Samsun’a gelen bir turistin her zaman güler yüzle buradan ayrılacağını ve tekrar gelmek isteyeceğinin altını çizen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’umuz coğrafi konumu ve tarihi geçmişi itibariyle birçok zenginliğe sahiptir. Kentimize gelen bir turist bir kez daha gelmek istiyor. Çünkü Samsun’da vatandaşımızın güler yüzü, fiyatların uygunluğu, kentin güzelliği Samsun’u tercih sebebi haline getiriyor. Samsunumuzun tarihi ve doğal güzellikleri saymakla bitmiyor. Biz Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu güzellikleri gün yüzüne çıkartmaya devam ediyoruz. Yaptığımız özverili çalışmalarla bu gibi yerleri turizme kazandırıyoruz. Tunus ile Samsun arasında turizm faaliyetlerinin artması noktasında her türlü iş birliğine açığız. Kentimizin tanıtımı için gösterdiğimiz çabayı arttırarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.02.2017 19:19
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTunus
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.