banner388

Samsun TSO'dan Mevlit

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) her yıl geleneksel hale getirdiği Berat Kandili kutlaması yine yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Samsun TSO'dan Mevlit

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) her yıl geleneksel hale getirdiği Berat Kandili kutlaması yine yoğun bir katılımla gerçekleşti.

22 Mayıs 2016 Pazar 17:37
Samsun TSO'dan Mevlit

Berat Kandili sebebiyle Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Kur’an-ı Kerim ve mevlit okutuldu. Gürbüz Camii’nde gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Geceyi idrak etmek isteyen yüzlerce vatandaş camiye akın etti.

Mevlit programına, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Mobilyacılar Odası Başkanı İbrahim Ülker, Samsun TSO personeli de hazır bulundu. Gürbüz Camii’nin adeta hıncahınç dolu olduğu gecede akşam namazına müteakip Kur’an-ı Kerim ve mevlit okundu. Maneviyat duygusunun en üst düzeyde yaşandığı gece, yapılan dualarla son buldu.

Berat Kandili ardından ise vatandaşlara çeşitli ikramalr dağıtıldı. Bu esnada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, toplantı programından dolayı cenaze törenine katılamadığı, halasını kaybeden Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na da başsağlığı dileklerini iletti.

Son Güncelleme: 22.05.2016 17:41
Anahtar Kelimeler:
SamsunTsoMevlit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.