banner388

Samsun Mmo Geleneksel Dayanışma Yemeği

Samsun Yelken Kulübü’nde Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından düzenlenendi.

Samsun Mmo Geleneksel Dayanışma Yemeği

Samsun Yelken Kulübü’nde Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından düzenlenendi.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 10:18
Samsun Mmo Geleneksel Dayanışma Yemeği

Samsun Yelken Kulübü’nde Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen yemeğe Milletvekili Kemal Zeybek ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı ile 400’e yakın makine ve endüstri mühendisi aileleriyle birlikte katılım gösterdi.
MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, geleneksel dayanışma yemeğinde gerçekleştirdiği konuşmada “burada bugün hürce, bir arada olabilmemiz için gerektiğinde canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize ve görevdeki güvenlik güçlerimize şükranlarımı iletiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzelenen hain terörist saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum ve terörü, teröre destekte bulunanları lanetliyorum. Siz kıymetli üyelerimizin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin geleneksel dayanışma yemeğindeki konuşmasında  güçlü bir sivil toplum örgütü olduğunu ve ülkenin zor günlerden geçtiğini, bu zor günlerde tek vücut olmanın önemli olduğunu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yapılan terörist saldırısında yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, saldırıda yaralanan vatandaşlarada acil şifalar dilediğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 04.07.2016 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.