banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Milletvekillerinden bayram mesajı

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Kurban Bayramı dolayısıyla bayram mesajları yayımladılar.

banner269

Samsun Milletvekillerinden bayram mesajı

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Kurban Bayramı dolayısıyla bayram mesajları yayımladılar.

11 Eylül 2016 Pazar 19:08
Samsun Milletvekillerinden bayram mesajı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj paylaştı. Karaaslan yayımlamış olduğu mesajında şöyle dedi:
“Kırgınlık ve küskünlüklerin bittiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzuru, sevinci ve bereketini tadıyoruz. Bayramlar Rabbimize ve bütün müslümanların birbirine yakınlaştığı anlardır. Bu yıl Kurban Bayramı’nı her zamankinden daha çok kardeşliğimize, birliğimize ve dirliğimize sarılarak yaşıyoruz. Özellikle bayramlara buruk giren şehitlerimizin emanetlerini, kahraman gazilerimizi bu günlerde daha çok hatırlamalıyız. Bayram sevinçlerimizi onlarla paylaşarak, bir olduğumuzu fark ettirmeliyiz. Bu sebeple vatan için canlarını veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranlarımızı sunuyoruz. Hac ibadetini ifa etmek için kutsal topraklarda olan hacılarımızla, bütün İslam aleminin, milletimizin ve Samsunlu memleketlilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum."
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı paylaşımında bulundu. Milletvekili Köktaş mesajında şu sözleri kullandı:
"Ulus olarak sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin perçinleştiği, kırgınlıkların bittiği, hasretliklerin bir araya geldiği bir bayramı daha milletçe idrak etmenin sevincini paylaşıyoruz.
Allah’ım birliğimizi ve beraberliğimi daim kılsın. Ulusumuz ve halkımızın üstünde kötülük düşünenlere fırsat vermesin. Bayramların bizim kültürümüzde çok özel bir yeri bulunmaktadır. Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın üst safhaya çıktığı zamanlardır. Bayram, paylaştıkça anlam kazanmaktadır. Bizi yüzyıllardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma tinidir. Kurban, bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar tekrar farkına varılmasıdır. Allah’a sonsuz şükürler olsun ki, Türkiye olarak, ülkemizde yaşanan krizlerden uzak bir yerde, istikrar ve güven içinde geleceğimizi kuruyor, kutlu yürüyüşümüzü kararlılıkla devam ettiriyoruz. Yine, gerek milletimizin huzur ve selameti için vatanımızda, gerekse bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı muhafaza etmek için yurt dışında fedakarca görevini idame ettiren bütün asker ve polislerimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Şehit ve gazilerimizi de rahmet ve şükranla anımsıyor, yakınlarına ise bir kera daha sabır ve metanet diliyorum. Bu hislerle, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız dileğiyle; ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refah kapılarını açmasını Cenab-ı Hak’tan diliyorum."
Hasan Basri Kurt, "Bayram,birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı günlerdir"
Bayram dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, mesajında şu ifadeler yer aldı:
"Millet iradesini yok saymaya kalkışan, Türkiye Büyük Millet Meclisi dâhil kendi halkına bombalar yağdıran, darbe ve terörizmle Aziz Türk Milletini boyunduruk altına almaya çalışanlara karşı, sinelerinde ki iman gücüyle timsali görülmemiş bir destan örneği gösteren tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramlar, küslerin barıştığı, paylaşmanın arttığı, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı günlerdir. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra bu bayram çok daha anlamlı hale gelmiştir. Komşularımızı, akrabalarımızı ziyaret edip onları sevindirerek, gönülleri kazanarak, bu mübarek günleri idrak etmeliyiz.

Son Güncelleme: 11.09.2016 19:33
Anahtar Kelimeler:
MesajMilletvekiliBayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.