banner388

Samsun Havalimanı'nın Kapatılmasına Sessiz Kalmayın!

Samsun Havaalanı 3 ay süre ile kapatılacak. Bu duruma sessiz kalmayın ve sesinizi BİMER ile Başbakanlığa duyurun.

Samsun Havalimanı'nın Kapatılmasına Sessiz Kalmayın!

Samsun Havaalanı 3 ay süre ile kapatılacak. Bu duruma sessiz kalmayın ve sesinizi BİMER ile Başbakanlığa duyurun.

22 Kasım 2016 Salı 11:00
Samsun Havalimanı'nın Kapatılmasına Sessiz Kalmayın!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, çevrenizde gördüğünüz eksiklikleri, ihbar durumlarını, istek ve taleplerinizi, doğrudan Başbakanlığa iletebilirsiniz. Özellikle son dönemlerde Samsun'da büyük tepkilere neden olan Çarşamba Havaalanı'nın 3 ay kapatılması konusundaki istek, talep veya şikayetinizi BİMER(Başbakanlık İletişim Merkezi) ile paylaşarak sorunun çözülmesi adına adım atabilirsiniz.

Bimer Nedir?
BİMER (Başbakanlık İletişim Merkezi) 20.11.2006 tarihinde Resmî Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe, vatandaşların talep, ihbar ve şikâyetlerini hiçbir aracı olmadan başbakanlığa gönderebilmesi amacıyla oluşturulan web tabanlı bir hizmettir. Bu alanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşları 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ve 3071 sayılı Dilekçe hakkı kanunu kapsamındaki haklarından yararlanabilmektedirler. Gerçekleştirilen başvuruların değerlenmeye alınması için TC Kimlik no, Ad-Soyad ve adres bilgilerinin eksiksiz ve doğru olarak yazılması şarttır. BİMER'e gerçekleştirilen başvuruları sistem tarafından otomatik olarak verilen başvuru numarası ile takip edilebilmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?
 
İnternet tarayıcınızdan www.bimer.gov.tr adresini açtığınızde sitenin anasayfası üzerinde başvuru oluşturabilmek için doldurmanız gereken kısım karşınıza gelmektedir. Bu bölümden T.C kimlik numaranız, adınız, soyadınız, annenizin evlenmeden önceki soyadının ilk ve son harfi ile telefon numaranızı girerek onay kodu gönder butonuna tıklayın.


Ardından ekrana belirttiğiniz cep telefonunuza gelen onay kodunu tarayıcınızda açılanda onay kodu bölümüne yazınız.


Daha sonra gelen ekranda başrunuzun şikayet, talep veya ihbar olduğunu işaretleyip gerekli yerleri doldurmanız gerekiyor.


Bu adımıda tamamladığınız takdirde önünüze açılan metin kutucuğundan sesinizi Başbakanlığa duyurabilirsiniz. 

Son Güncelleme: 24.11.2016 10:23
Anahtar Kelimeler:
SamsunBimer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil 2016-11-23 21:18:48

Oldu olacak kapatın bir daha açmayın! Ne gerek var Samsunda açık bir havaalanına,ne gerek var yeni fabrikalara,ne gerek var yeni bir kütüphaneye,ne gerek var bağımlı tedavisi için ciddi bir merkeze,ne gerek var asayişe,kazasız bir güne!Yazıklar olsun