banner388

Samsun Golf Sahası Tam Not Aldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Samsun Golf Sahası, Türk futbolunun duayenlerinden de tam not aldı.

Samsun Golf Sahası Tam Not Aldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Samsun Golf Sahası, Türk futbolunun duayenlerinden de tam not aldı.

10 Aralık 2016 Cumartesi 16:55
Samsun Golf Sahası Tam Not Aldı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Türkiye Futbol Adamları Derneği(TÜRFAD) Genel Başkanı Aydın Begiter ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarettin gündem maddesini ise Samsun'a Büyükşehir Belediyesi'nin şehre kazandırdığı golf sahası oluşturdu.

Samsun dünyada ses getirdi
Oldukça dostane bir ortamda geçen ziyarette Genel Başkan Aydın Begiter Golf Sahası’na hayranlığını ise, "Samsun Golf Sahası kentin prestijini oldukça yükseltti. Her yerde futbol sahaları ya da diğer spor dallarının olduğu alanlar var ama golf bambaşka. Bir dünya sporunu Samsun'a kazandırmışsınız. Samsun sadece Türkiye'de değil dünyada ses getiriyor" ifadelerini kullandı.

“Samsun uluslararası turnuvalara hazırlanıyor”
Ziyaret sonunda TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter Başkan Yılmaz'a, derneğe ve spora verdiği katkılar nedeniyle plaket takdim ederek derneğin rozetini taktı. Makam ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve TÜRFAD Yönetimi Samsun Golf Sahası’na geçti. BUGGY ile alanı turlayan Yılmaz, gezi sırasında TÜRFAD Yönetimine 18 çukura çıkarma çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Samsun'un uluslararası müsabakalara hazırlandığını belirten Yılmaz, "Golf sadece bir spor organizasyonu olmaktan öteye popülaritesi, turizmi ve sosyal etkisi çok yüksek bir spor. Kentimize böyle bir alanı kazandırmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Önümüzdeki süreçte Samsun uluslararası turnuvalara da ev sahipliği yapacak" dedi.

Son Güncelleme: 12.12.2016 18:24
Anahtar Kelimeler:
SamsunGolf Sahası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tufan özdemir 2016-12-11 05:04:21

zenginler stres atsın diye yapılan, vatandaşa hiçbir faydası olmayıp ama vatandasın parasıyla yapılan gereksiz bir tesis.