banner388

Samsun Genç İşadamları Derneği'nden Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Samsun’un Genç İşadamları Derneğinin Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun’un Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyarette bulundular.

Samsun Genç İşadamları Derneği'nden Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Samsun’un Genç İşadamları Derneğinin Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun’un Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyarette bulundular.

27 Eylül 2016 Salı 14:45
Samsun Genç İşadamları Derneği'nden Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Samsun Genç İşadamları Derneğinin Başkanı Savaş Gömeç ile Yönetim Kurulunun Üyeleri Büyükşehir Belediyesinin Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyarette bulunarak bir süre görüşme yaptılar. Savaş Gömeç, kendilerini makamında kabul etmiş olan Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek, dernek çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Savaş Gömeç, Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın her zaman yanında ve arkasında olduklarını söyleyerek, “Derneğimizin her hep yanında oldunuz. Bizi her zaman onore ettiniz. Ekibimiz olarak her zaman yanınızdayız. Samsun Genç İşadamları Derneği olarak iddialı bir derneğiz. Samsun'un geleceğinde bizlere varız. Birlik ve beraberliğin aynı şeklide devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise genç işadamları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun Genç İşadamları Derneği şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Genç iş adamı arkadaşlara yapmış oldukları bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesinin Başkanı olarak şehrin gündeminden işi, aşı eksik etmemek için uğraştım. Benim bulunduğum her yerde hep iş, aş konuşuldu. Projelerin bütün hepsi bu eksenli yapıldı. Hayatın diğer teferruatları ile zaman harcamadık. Son 10 sene içerisinde Samsun'a oteller kazandırabilmek için büyük enerji harcadım. Sanayicilerin önlerini açtık. İnsanların geçmişlerine yönelik olan bütün her şeyi çok önemsiyorum. Ülkemiz zor olan bir coğrafyada yer alıyor ve zorlu bir süreçten geçiyor. Bütün bunların üstesinden gelecek cesareti bizim insanımız taşıyor. Sizler çok gençsiniz. Önünüzden olan uzun yıllar var. Sakın yılgınlığa düşmeyin. Her zaman çalışmamız ve üretmemiz gerekiyor. Bütün herkes yaptığı işi en iyi şekilde yaparsa eğer bundan ülkemiz faydalanır. Bütün herkese iş hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 27.09.2016 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.