banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki Rehine Krizinin Detayları

Samsun'da dün gece yaşanan rehine krizinin ayrıntıları belli oldu ve eylemi gerçekleştiren şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine yollandı. Bakın bu eylemi neden gerçekleştirmiş...

banner269

Samsun'daki Rehine Krizinin Detayları

Samsun'da dün gece yaşanan rehine krizinin ayrıntıları belli oldu ve eylemi gerçekleştiren şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine yollandı. Bakın bu eylemi neden gerçekleştirmiş...

16 Ocak 2017 Pazartesi 13:38
Samsun'daki Rehine Krizinin Detayları

Samsun'un İlkadım İlçesi Çiftlik  Caddesinde dün akşam girdiği lokantada 5 kişiyi rehin alan 45 yaşındaki Muhittin D. adlı şahıs, bu gün öğle saatlerinde adliyeye çıkartıldı. Nöbetçi mahkemede ifade veren şahıs,  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün gece yaşanan olayda, 19 yaşında geçirdiği trafik kazası sonrası yürüme engelli olan, evli ve 2 çocuk babası emekli Muhittin D., içeride müşterisi olmayan bir lokantaya girdi. D., sipariş almak üzere yanına gelen çalışanlara arkadaşlarının geleceğini söyledikten kısa süre sonra üzerindeki ruhsatsız tabancayı çıkarıp lokantanın 5 çalışanını rehin aldı. 

İhbar üzerine sevk edilen polisler çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Çelik yelek giyen bir polis memuru, lokantaya girip çalışanları serbest bıraktırdıktan sonra kendisi şüphelinin yanında kaldı. Daha sonra çelik yelekli 2 polis daha lokantaya girerek başına silah dayayan Muhittin D.'yu ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren ikna çalışması sonuç vermeyince polislerden şüphelinin dalgınlığından faydalanıp üzerine atlayarak onu etkisiz hale getirip elindeki tabancayı aldı. 

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli ifadesinde, "Bir akrabamın bankadan çektiği 55 bin lira paraya kefil oldum. Akrabam parayı ödemeyip yurt dışına kaçınca borç bana kaldı ve faiziyle birlikte 85 bin lira oldu. Benim de piyasaya 10-15 bin lira borcum vardı. Bu nedenle bunalıma girdim. Pişmanım" dedi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanması ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme taraından tutuklandı.

 

Son Güncelleme: 17.01.2017 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-01-16 13:50:54

İyide kardeşim her bunalıma giren başkalarının güvenliğini tehlikeye mi atacak yok böyle bir dünya

Misafir Avatar
misafir 2017-01-16 16:31:16 @Misafir

Ah be vatandaş onu kefil olurken düşünseydin bu günü o lokantacıyamı sordun kefil olurken.şimdi mağdur ha .yemezler şimdi yatarsın kafasızlığından.

Beğenmedim! (0)