banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'daki Kerimcan Durmaz Konserinden Flaş Görüntüler

Samsun'da konser veren ve saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz konserinden flaş görüntüler.

banner269

Samsun'daki Kerimcan Durmaz Konserinden Flaş Görüntüler

Samsun'da konser veren ve saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz konserinden flaş görüntüler.

02 Aralık 2016 Cuma 15:57

Samsun'un CAnik ilçesinde bulunan Piazza AVM içerisinde bulunan Hayal Kahvesi adlı mekanda sahneye çıkan Kerimcan Durmaz konserinde neler yaşandı? Olaylı gece hakkında flaş iddialar!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar adlı programda Kerimcan Durmaz konseri hakkında ilginç ayrıntılar verildi. Konser gecesi Durmaz'ın sahnesinin hemen önünde yer ayırtan 4 kişi, bir süre sonra DJ kabinine şişe fırlatmış, korkup panikleyen Kerimcan kendini ön kapıdan dışarı atmış. Ancak dışarı çıkan Kerimcan Durmaz, bu kez de yaşları 18'in altında olan bir grup tarafından saldırıya uğramış ve bayılıp kalmış. Durmaz'ın yanındaki arkadaşı sayesinde saldırıyı ucuz atlattığı, ona saldıran çocukların elinde palalar dahi olduğu iddia ediliyor. Kerimcan Durmaz'ın kaşının patladığı ve burnunun kırıldığı da iddialar arasında. Saldırı sonrası açıklama yapan Kerimcan ise olyın abartıldığını, sadece kaçarken ayağının burkulduğunu söylemişti.

Son Güncelleme: 05.12.2016 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil 2016-12-02 23:20:47

Özellikle Bu olayın yaşandığı avm otoparkında ; sigara içen,sesli egzoslu araçlarla hız yapan,çevresini rahatsız eden,avm ye içki içerek gelen bir çok kişi var! Güvenlik yetersiz ve duyarsız. Kimseye faydası olmayan bu şahıslara müsahade edilmemeli!