banner388

Samsun'daki Doğalgaz Kesintisinde Son Durum

Samsun'da yaşanan doğalgaz kesintisinde son durum ne, çalışmalar ne durumda? İşte SAMGAZ'dan yapılan son açıklama:

Samsun'daki Doğalgaz Kesintisinde Son Durum

Samsun'da yaşanan doğalgaz kesintisinde son durum ne, çalışmalar ne durumda? İşte SAMGAZ'dan yapılan son açıklama:

13 Şubat 2017 Pazartesi 10:00
Samsun'daki Doğalgaz Kesintisinde Son Durum

"Lisans bölgemiz dahilindeki tüm hastane, okul, yurt, resmi kurum ve kuruluşların  doğal gaz arzı sağlanmıştır.

Konutlarda ise büyük çoğunluğa gaz arzı sağlanmış olup; sağlanamayanlar için gün içinde tamamlanabilmesine yönelik ekiplerimiz özveriyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Gece çalışma yapan ekiplerimiz doğal gaz arzı sağladıkları binalarda, evinde olmayan abonelerin güvenliği için bina ana kolon kesme vanası ve/veya daire giriş vanalarını kapalı konumda bırakmaktadır. Bu bağlamda abonelerimiz ihbar kaydı oluşturmadan önce bina ana kesme vanasının açık olup olmadığını, aynı zamanda binada var ise komşu dairelerde gaz kullanıp kullanılmadığının kontrol gerekmektedir.

Henüz gaz arzı sağlanamamış binalar için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmekte olup; ekiplerimiz gelinceye kadar tüm yakıcı cihazların kapalı duruma getirilmesi ve bina önündeki servis kutusuna müdahale edilmemesi güvenlik açısından önem arzetmektedir.

Sosyal medyada yer alan bilgi kirliliği bir yana, kurumumuz bilgisi ve onayı dışında açılmış bazı sosyal medya hesapları da bulunmakta ve bilgimiz dışında yayın ve gerçek dışı bilgilendirme yapılmakta olup; itibar edilmemesi önem arz etmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız."

Son Güncelleme: 13.02.2017 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.