banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Dahil 3 İlde Dev Operasyon!

Ordu merkez olmak üzere Samsun ve İstanbul’da eş zamanlı gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 31 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

banner269

Samsun Dahil 3 İlde Dev Operasyon!

Ordu merkez olmak üzere Samsun ve İstanbul’da eş zamanlı gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 31 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

14 Şubat 2017 Salı 19:12
Samsun Dahil 3 İlde Dev Operasyon!

Samsun Haber- Ordu merkez olmak üzere Samsun ve İstanbul’da eş zamanlı gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 31 kişi gözaltına alındı.

2 Bin Kilometrelik Müthiş Takip

Edinilen bilgiye göre, Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ordu'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkıyatı yapacağı istihbaratını almış olduğu otomobili takibe aldı. Sonrasında polis ekipleri, İstanbul'da gerçekleştirilen sevkıyatın sonrasında Ordu'ya dönüş yapan uyuşturucu yüklü otomobilin takibini devam ettirdi. Güvenlik güçleri yaklaşık 2 bin kilometrelik takibin sonrasında uyuşturucu yüklü otomobili Ordu-Samsun sınırında durdurmak istedi. Bu esnada polisin 'dur' uyarısını dikkate almayan otomobilin sürücüsü kaçmaya çalıştı. Gerçekleştirilen kovalamaca sonrası uyuşturucu yüklü otomobilin sürücü direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarparak durabildi. Üç kişinin bulunduğu araçta gerçekleştirilen aramada, bin 548 gram sentetik uyuşturucu ve 3 bin 26 adet sentetik hap ele geçirildi.

31 Kişi Gözaltına Alındı

Sonrasında soruşturmayı genişleten Ordu Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ünye, Fatsa, Altınordu ilçelerinin yanı sıra Samsun merkez ve Terme ilçesiyle İstanbul Esenyurt ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yaklaşık 300 sivil ve özel hareket polislerin yer aldığı operasyonda 2'si kadın 31 kişi gözaltına alındı.

Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Şüphelilerin evlerine düzenlenen operasyon neticesinde ise satışa hazır 104 gram uyuşturucu hap, 12 gram esrar, çok sayıda sentetik hap, 2 adet hassas terazi, 1 adet pompalı av tüfeği, 1 adet tabanca ve bu silahlara ait 190 adet fişek ve mermi bulundu.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin sorgularının devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.