banner388

Samsun'da Zehir Tacirine Suç Üstü

Samsun’da meydana gelen olayda, polisin takibe aldığı uyuşturucu taciri suçüstü yakalandı.

Samsun'da Zehir Tacirine Suç Üstü

Samsun’da meydana gelen olayda, polisin takibe aldığı uyuşturucu taciri suçüstü yakalandı.

02 Aralık 2016 Cuma 16:16
Samsun'da Zehir Tacirine Suç Üstü

İlkadım’ın Kökçüoğlu Mahallesi’nde yaşanan olayda alınan anlık istihbarat neticesinde harekete geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 31 yaşındaki S.A. isimli şahsın bir kişiye 2 paket bonzai türü uyuşturucu madde sattığını belirledi. Şahıs güvenlik güçlerinin takibi sonucu yakalanıp gözaltına alındı. Güvenlik güçleri tarafından S.A.’nın evinde gerçekleştirilen aramalar sonucunda uyuşturucu paketleri de ele geçirildi.
Yaklaşık bir hafta önce de 1 paket esrarla yakalanıp sonrada serbest kaldığı ifade edilen S.A., poliste gerçekleştirilen sorgulama işleminden sonra bugün "uyuşturucu ticareti" suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Son Güncelleme: 05.12.2016 12:36
Anahtar Kelimeler:
SamsunBonzai
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2016-12-02 23:26:16

Samsunda genel asayişibozan,trafikteterör estiren,çevresinirahatsız eden,umuma açıkyerlerde arabaiçinde uygunsuzgayri ahlaki davranışlar yapan,kapalı yerlerde sigara içen,insanlıktan nasibini almayan kişilerin üzerinegidilmeli,yargıya teslim edilmeli