banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Uzun Tüp Kuyrukları!

Güne doğal gaz kesintisiyle başlayan Samsun halkı, tüp ve elektrikli soba almak için uzun kuyruklarda bekledi.

banner269

Samsun'da Uzun Tüp Kuyrukları!

Güne doğal gaz kesintisiyle başlayan Samsun halkı, tüp ve elektrikli soba almak için uzun kuyruklarda bekledi.

11 Şubat 2017 Cumartesi 21:43

Samsun Haber- Samsun’a bağlı Tekkeköy İlçesi Kirazlık Mahallesi Derbent yakınlarında karayollarının yol yapım çalışması esnasında ana doğalgaz borusunda hasar meydana geldi. Hasar nedeniyle il geneline doğalgaz akışı durdu. Yaklaşık 17 saattir doğalgaz akışının sağlanamadığı kentte, vatandaşlar yemek yapmakta kullanmak için tüp kuyruğuna girdi. Bazı vatandaşlar da soğuk hava nedeniyle, elektrikli soba almak için yetkili mağazalara akın etti. Yaşanan bu duruma Samsun sakinlerinden, sosyal medya üzerinden de tepki yağdı.



Yaklaşık 2 ay önce de yine altyapı çalışmaları esnasında boru hattının hasar görmesi nedeniyle şehre bir müddet doğalgaz verilememişti.



Samgaz’dan  Açıklama
Samsun Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (SAMGAZ) Genel Müdürü Yılmaz Kolsan tarafından yapılan açıklamada, "11.02.2017 tarihinde gece 03.30 saatinde; Kirazlık mevkiinde altyapı kurumu tarafından yürütülen altyapı çalışmaları esnasında, ana doğalgaz hattına hasar verilmiştir. Verilen hasar sebebiyle; 20'lik çelik ana doğal gaz hattında zarar meydana gelmiş ve doğalgaz kaçağı oluşmuştur. Şu an itibariyle Tekkeköy haricinde şehir genelinde doğalgaz kesintisi yaşanmaktadır. Ekiplerimiz tarafından hasar noktasında gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Doğalgaz arzı sağlanana kadar doğalgaz ile çalışan cihazların kapatılması güvenli kullanım için önemlidir. Hasarın giderilmesi akabinde; ekiplerimiz tarafından doğal gaz arzının sağlanması amacıyla bina bazında gerekli kontroller yapılarak güvenli bir şekilde tekraren doğalgaz arzı sağlanacaktır" ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunSamgaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebrar çaki 2017-02-11 22:29:36

Arkadaşar bilmek üzere olduğumuz doğalgazlar çalışmıyor nedeni ise teke köyde bir çalışmada uzun boru patladı ve doğalgazlar yanmıyor