banner388

Samsun'da Utanç Davası

Samsun'da 17 yaşındaki bedensel ve zihinsel özürlü olduğu öne sürülen genç kıza tecavüz edip, hamile bırakan şüphelinin duruşması başladı. 

Samsun'da Utanç Davası

Samsun'da 17 yaşındaki bedensel ve zihinsel özürlü olduğu öne sürülen genç kıza tecavüz edip, hamile bırakan şüphelinin duruşması başladı. 

16 Kasım 2016 Çarşamba 12:41
Samsun'da Utanç Davası

Samsun'un İlkadım ilçesindeki Zeytinlik Mahallesinde yaşanan olayda, 17 yaşındaki D.S. adlı bedensel ve zihinsel özürlüğü olduğu ileri sürülen genç kız tecavüz sonucu hamile kalmış ve aile durumu fark edince genç kızı doktora götürüp olayı polise haber vermişti.

Soruşturma başlatan polis, genç kızın konuşmaması üzerine şüpheli birçok kişiden DNA örneği alıp, bebeğin  DNA'sı ile karşılaştırıldı. Çıkan sonuçlar üzerine genç kızın 50 yaşındaki komşusu, evli ve çocuğu olmayan  İ.A. adlı şahıs gözaltına alındı. ÇIkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 2 ay önce tutuklanan 50 yaşındaki şahıs hakkında Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçuyla dava açıldı. 

Samsun Adliyesinde bugün davanın ilk duruşması görüldü. Şüpheli İ.A.  suçlamaları kabul etmeyerek,  "Mağdure ve ailesi ile yaklaşık 7 senedir komşuyuz, aynı binada oturuyoruz ve komşuluk ilişkileri gereği benim mağdurların evine gittiğim, onların da bize geldiği olmuştur. Mağdur D.S., bazen evime yalnız da geliyordu. Alaçam'da oturan annem yatalak hasta olduğundan eşim bazen ona bakmak için yanına gidip, orada kalırdı. Mağdur akıl hastası olduğundan da evime gelir gelmez hemen ailesine haber veriyordum. Mağdureye şehevi hiçbir yaklaşımım olmadı ve suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Genç kızın anne ve babası ise sanıktan şikayetçi olduklarını tekrarlarken, D.S. ise il dışındaki bir bakım evinde olduğu için duruşmaya katılamadı ve duruşma diğer tanıklar dinlendikten sonra mağdurenin raporunun alınması için ertelendi.

Tecavüzle suçlanan komşunun ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Son Güncelleme: 17.11.2016 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seko ace 2016-11-17 11:22:44

Şerefsiz adam