banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Taşeron İşçileri Kadro İçin Toplandı!

Samsun’da taşeron işçiler tarafından Uğur Mumcu Parkı’nda basın toplantısı düzenlenirken, söz konusu toplantıya Türkiye genelindeki taşeron işçilerin katılımda bulunduğu öğrenildi.

banner269

Samsun'da Taşeron İşçileri Kadro İçin Toplandı!

Samsun’da taşeron işçiler tarafından Uğur Mumcu Parkı’nda basın toplantısı düzenlenirken, söz konusu toplantıya Türkiye genelindeki taşeron işçilerin katılımda bulunduğu öğrenildi.

26 Mart 2017 Pazar 18:06
Samsun'da Taşeron İşçileri Kadro İçin Toplandı!

Samsun Haber- Samsun’da taşeron işçiler tarafından Uğur Mumcu Parkı’nda basın toplantısı düzenlenirken, söz konusu toplantıya Türkiye genelindeki taşeron işçilerin katılımda bulunduğu öğrenildi.

'Kadro Sözü Tutulsun'

Türkiye’nin dört bir yanından Samsun’a gelen taşeron işçiler, Uğur Mumcu Parkı’nın bahçesinde bir araya gelerek, taşeron işçilere söz verildiği gibi kadro verilmesi talebinde bulundu. Söz konusu grubun, ayrıca “Referandum öncesi verilen ‘kadro’ sözü tutulsun” yazılı pankart açtıkları gözlemlendi. Bunun ardından konuşma yapan Kamu Taşeron Çalışanları Platformu Genel Başkanı Halit Önük, referandum sürecinde kimseye ‘evet’ veya ‘hayır’ yönünde yönlendirme yapmadıklarını, sadece kendilerine verilen sözün tutulmasını talep ettiklerini belirtti.

Parkta toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan Kamu Taşeron Çalışanları Platformu Samsun Temsilcisi Zübeyde Turgut, “Yeni kurulan hükümet ile çalışmaların tekrardan başlatıldığı ve tamamlanmasının 2016 yıl sonunu bulabileceği açıklaması Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından yapılmıştı. Ne yazık ki içinde bulunduğumuz 2017 yılı Mart ayının bu son günlerine gelinmesine rağmen hala somut bir adım atılmamıştır. Bu da taşeron işçilerin tamamında hayal kırıklığı yaşatmaya devam etmektedir. Bizler de 28 Mart 2017 Salı günü Samsun’da bulunacak olan Cumhurbaşkanımıza buradan seslenerek, vereceği bir talimat ile referandumdan önce taşerona kadro sözü hayata geçirilecek olup bu sayede bir milyon taşeron işçisi aileleriyle birlikte yaklaşık üç milyon bir kitle bayram sevinci yaşayacaktır” şeklinde konuştu.

Parkta bir araya gelen grup basın açıklamasının ardından dağıldı.

Son Güncelleme: 27.03.2017 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan usda 2017-03-28 19:01:46

helal olsun kardeşlerimize devletimizin yanındayız uygar insanlar gibi davranarak bu sorunun çözümü hızlandımışlar