banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Silahlı Soygun Kameralara Yansıdı

Samsun'da meydana gelen silahlı soygunun kamera kayıtları ortaya çıktı.

banner269

Samsun'da Silahlı Soygun Kameralara Yansıdı

Samsun'da meydana gelen silahlı soygunun kamera kayıtları ortaya çıktı.

22 Ocak 2017 Pazar 13:52

Samsun'da güvenlik güçlerinin 85 ayrı iş merkezindeki kamera kayıtlarını incelemesiyle ortaya çıkan görüntüler sonrası saldırganlar yakalandı. Yılbaşı akşamı İlkadım’ın Adalet Mahallesi 100. Yıl Bulvarı’nda meydana gelen olayda silahlı ve maskeli 2 kişi bir markete girip, kasiyer S.E.'yi tüfek ve boğazına bıçak dayayarak etkisiz hale getirerek kasadaki bin 885 lirayı alıp kaçtılar. 

85 Ayrı İşyeri Kamerası İncelendi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin kurduğu özel ekip, 85 ayrı iş yeri güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek soygun olayına karışan Ergin P. (21) ve Sezer Y.'yi (25) olayda kullandıkları silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Maskeli soyguncular bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kasiyerle Boğuştu

Olayların çözülmesiyle birlikte soygunun görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıya görüntülerde soygunculardan birinin kasiyerle boğuştuğu diyerinin ise silahla hazır beklediği gözleniyor. Olay sırasında markette müşterilerin olması dikkatlerden kaçmadı.
Son Güncelleme: 23.01.2017 16:43
Anahtar Kelimeler:
SamsunSoygun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.