banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da sağanak yağışlar ne zaman bitecek

Samsun'da 24 Nisan 2017 Pazartesi günü etkisini gösteren sağanak yağış ne zaman bitecek?

banner269

Samsun'da sağanak yağışlar ne zaman bitecek

Samsun'da 24 Nisan 2017 Pazartesi günü etkisini gösteren sağanak yağış ne zaman bitecek?

24 Nisan 2017 Pazartesi 16:46
Samsun'da sağanak yağışlar ne zaman bitecek

Samsun Haber - Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Yücel Yüce Samsunhaber.com'a özel bir haftalık hava durumu değerlendirmelerinde bulundu. Önümüzdeki 4 gün boyunca Samsun ve çevresindeki hava durumu bilgilerini paylaşan Yüce sağanak yağışların gece saatlerinde etkisini kaybedeceğini belirtti. 

Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Yücel Yüce yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verdi;

Salı Günü: Yağış beklenmiyor. Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece (Salı gününü Çarşamba gününe bağlayan gece) ve sabah saatlerinde iç ve yüksek bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görülebilir.

Çarşamba Günü: Yağış beklenmiyor. Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç bölgelerde ve yükseklerde yer yer pus ve sis hadisesi görülebilir.

Perşembe Günü: Yağış beklenmiyor. Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde zaman zaman bulutluluk miktarı artabilir. İç bölgelerde ve yükseklerde yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Cuma Günü: Yağış beklenmiyor. Parçalı az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde zaman zaman bulutluluk miktarı artabilir. 


Salı günü öğlen saatlerinden itibaren kadameli olarak kıyı kesimlerde 6 ile 10 derece, iç kesimlerde 8 ila 12 derece civarında hava sıcaklığı artacak. Önümüzdeki iki gün boyunca gece ve sabah saatlerinde yüksek kesimlerde hafif şiddette don olayı görülebilir.


Kuzey yönlerden esmekte olan rüzgârların; yağışların geçmesi ile yarından (Salı günü) itibaren iç kesimlerde güney ve batı,  kıyı kesimlerde ise kuzey ve doğu yönlerden hafif yer yer orta kuvvette, kıyılarda zaman zaman kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.