banner388

Samsun'da O Suça Ömür Boyu Hapis

Samsun'da 30 yaşındaki Mehmet K., tartıştığı 55 yaşındaki Zeki Taşkara'yı göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Samsun'da O Suça Ömür Boyu Hapis

Samsun'da 30 yaşındaki Mehmet K., tartıştığı 55 yaşındaki Zeki Taşkara'yı göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

24 Şubat 2017 Cuma 12:26
Samsun'da O Suça Ömür Boyu Hapis

Samsun Haber- Samsun'un İlkadım İlçesi'nde 2015 yılında meydana gelen olayda manav dükkanı işleten Zeki Taşkara evine giderken, iddiaya göre cadde üzerinde park halindeki bir otomobilin lastiğine Mehmet Karadeniz'in zarar verdiğini gördü. Bunun üzerine Mehmet Karadeniz'i uyardı. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Karadeniz, bıçakla Zeki Taşkara'yı göğsünden yaraladı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zeki Taşkara burada yaşamını yitirdi. Mehmet Karadeniz ise olay sonrasında polis tarafından gözaltına alındı. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından da tutuklandı.

Beraatini İstedi

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklu yargılanan Mehmet Karadeniz, son kez hakim karşısına çıktı. Son savunmasında suçlamayı kabul etmeyen sanık, "Olay sırasında bıçak benim elimde değildi. Ben bu suçu işlemedim. Bugüne kadar bütün duruşmalarda doğruyu söyledim. Beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti Mehmet Karadeniz'i, 'kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-02-24 20:23:02

Adalet tecelli etmiş