banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da O İlçeye Doğalgaz Müjdesi

Havza ilçesinde yapılacak çalışmalarında yaklaşık olarak 17.5 kilometrelik bir alanın daha doğalgazla buluşturulması planlanıyor

banner269

Samsun'da O İlçeye Doğalgaz Müjdesi

Havza ilçesinde yapılacak çalışmalarında yaklaşık olarak 17.5 kilometrelik bir alanın daha doğalgazla buluşturulması planlanıyor

29 Mart 2017 Çarşamba 15:33
Samsun'da O İlçeye Doğalgaz Müjdesi

Samsun Haber -  Havza ilçesinde bu yıl yapılması planlanan doğalgaz çalışmaları hakkında Belediye Meclis Salonunda dağıtıcı firma olan Akmercan Delta doğalgaz yetkilileri ile beraber toplantı düzenlendi
İlçede şimdiye kadar 90.77 kilometrelik doğalgaz hattı çekildiği bilgisi verilirken dağıtım kutusunda sayının 2600 olduğu belirtildi.

Abone sayısı 5 bin 300 olacak

2017 yılı içerisinde yapılacak çalışmalarla beraber abone sayısının 5 bin 300’e çıkması düşünülürken toplamda 108 kilometrelik bir alanın tamamlanmış olacağı iletildi. Havza ilçesinde 7 mahallede doğalgaz çalışmalarının olduğunu anlatan Murat İkiz, Nisan ayıyla birlikte çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.

Murat İkiz, ‘’Amaçımız en kısa sürede ilçemizin tamamına doğalgaz verebilmek. Dağıtıcı firma tarafından bu yıl ilçede yaklaşık 17.5 kilometrelik doğalgaz hattı çalışması yapılacak ve ilçemizde abone sayısı 5 bin 300'e yükselecek. Havza Belediyesi olarak bizlerde doğalgaz çalışmalarının yapıldığı bölgelerde  zaman kaybetmeden yol yenileme çalışmalarına başlayacağız. Halkımıza hayırlı olsun." Dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-03-30 10:36:05

doğalgaza aşırı bağımlıyız, rusyaya olan bağımlılığımızın kırılması lazım örneğin azerbaycan dan gaz alımına öncelik verilmeli, yani rusya gazı kesse türkiye mağdur olmayacak atımlar atılmalı.