banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Miniklerin Olimpiyat Hazırlığı

Samsun'da yarıyıl tatiline giren çocuklar olimpiyat oyunlarıyla doyasıya eğlendi.

banner269

Samsun'da Miniklerin Olimpiyat Hazırlığı

Samsun'da yarıyıl tatiline giren çocuklar olimpiyat oyunlarıyla doyasıya eğlendi.

22 Ocak 2017 Pazar 19:20
Samsun'da Miniklerin Olimpiyat Hazırlığı
Samsun Haber- Önümüzdeki yaz Samsun’da düzenlenecek olan ‘2017 Samsun 23. Yaz Deaflympics Oyunları’nı tanıtmak amacıyla ‘Yarıyılda Olimpiyat Şenliği’ adı altında çocuklar için etkinlik yapıldı. Düzenlenen etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Yaz mevsiminde 18-30 Temmuz 2017 tarih aralığında Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan "2017 Samsun 23. Yaz Deaflympics Oyunları"nın tanıtımı çerçevesinde, Deaflympics Genel Koordinatörlüğü ve alışveriş merkezinin ortak çalışması ile organize edilen "Yarıyılda Olimpiyat Şenliği" sona erdi. Düzenlenen etkinliklerde çocuklara işaret dili eğitimi, mini golf, masa tenisi, puzzle oyunu, bilek güreşi, basketbol, bowling, dart oyunları oynatılarak çeşitli hediyelerin dağıtımı yapıldı. Oynadıkları oyunlarla eğlenen ve spor yapan çocuklar olimpiyat havasını tatmış oldu.
 
Son Güncelleme: 22.01.2017 19:23
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.