banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Korkunç Olay!

Samsun'da yaşanan olayda 30 yaşındaki genç, kızının gözleri önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. 

banner269

Samsun'da Korkunç Olay!

Samsun'da yaşanan olayda 30 yaşındaki genç, kızının gözleri önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. 

10 Ocak 2017 Salı 09:06
Samsun'da Korkunç Olay!
Samsun Haber- Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesi Çınarlık Mahallesi'nde saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesinde bulunan Organize Sanayi Sitesi'nde bir otomotiv firmasında çalışan 30 yaşındaki Sedat Atık, işten gelip annesinin yanında kalan kızını alıp evinin önünde aracını park ettiği bir sırada uğradığı silahlı saldırıda kalbinden vuruldu.

Kızının yanında silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Atık, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla kaldırıldığı Samsun'daki özel bir hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırı sırasında tabancadan çıkan kurşunların Sedat Atık'ın otomobiline de isabet ettiği öğrenildi.

İlk eşinden ayrılan Sedat Atık'ın geçen yıl Mayıs ayında ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi. Kimliği belirsiz silahlı saldırgan olaydan sonra kaçtı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 11.01.2017 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.